A FOST PRINS TÂNĂRUL care a accidentat grav un bărbat și apoi a fugit de la locul faptei


La data de 26 octombrie 2022, în jurul orei 19.17, polițiștii din Drăgășani au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, pe o stradă din municipiu, a fost identificată o persoana de sex masculin, aflată în stare de inconștiență. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii. Au constatat că cele sesizate se confirmă, victima fiind un bărbat în vârstă de 57 de ani, iar conducătorul auto părăsind locul accidentului. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngriji medicale de specialitate.

Cum a fost prins tânărul?

„În urma verificărilor investigativ-operative efectuate, conducătorul în cauză a fost identificat la scurt timp. S-a stabilit că este vorba despre un tânăr de 19 ani, domiciliat în Drăgășani. În timp ce ar fi condus un autoturism pe raza localității, el ar fi acroșat un pieton care se deplasa pe partea carosabilă în aceeași direcție de mers, ulterior părăsind locul accidentului. Totodată, s-a constatat și faptul că tânărul avea suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice. Conducătorul auto a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, ne-au informat polițiștii vâlceni.
În acest caz mai este de amintit faptul că sunt efectuate cercetări în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani. Tânărul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului.
Sursă foto: Arhivă
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea