210 joburi vacante, în Danemarca și Portugalia


Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea, prin rețeaua EURES, pune la dispoziția vâlcenilor 210 locuri de muncă vacante în Danemarca și Portugalia, toate oferite de un angajator danez. Este vorba despre muncă în ferme cu lucrători din diverse țări, cu oportunități de dezvoltare a abilităților de muncă și socializare. Durata contractului: Portugalia (60 de locuri de muncă) – martie – mai 2020, cu program de lucru de 40 – 50 de ore/săptămână, 6 zile/săptămână; Danemarca (150 de locuri de muncă): mai-septembrie 2020, același program de muncă precum în fermele din Portugalia.
În Portugalia, cazarea se va face în case echipate cu toate utilitățile, în timp ce-n Danemarca se va sta-n rulote, câte două persoane.
Legat de plată, în Portugalia, salariul minim pe lună/persoană este de 700 euro brut, putând ajunge la 1.000 – 2.000 euro/lună. În Danemarca, salariul este între 2.000 – 2.500 euro brut/lună. Se va acorda, la finalul sezonului, un bonus de 12,5%, reprezentând bani de vacanță.
Candidații trebuie să aplice un CV model EUROPASS, în limba română, cu poza inclusă, pe adresa de email: work@greenpeas.dk. Mai multe date se pot obține de la reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea.