A devenit o certitudine: 16 milioane de lei vor fi investiți la Spitalul Vechi din Râmnicu Vâlcea


Pe 9 decembrie, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a semnat contractul de servicii pentru elaborarea studiilor tehnice preliminare – studiu topografic, studiu geotehnic, expertiză tehnică, raportul de audit energetic – pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea secțiilor din clădirea – Corp C6 a Spitalului Vechi. În acest corp al unității spitalicești din Râmnicu Vâlcea funcționează, în prezent, secțiile dermato-venerice şi infecţioase.
Proiectul Reabilitarea, modernizarea și dotarea secțiilor din clădirea – Corp C6 a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, situat în str. General Magheru , nr.54 („Spitalul Vechi” – Spitalul Nr. 2) a fost depus spre finanțare în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul „Unități sanitare din mediul urban” – derulat de către Compania Națională de Investiții.
Prin acest proiect, cu o valoare estimată la 16.000.000 lei, se propune reabilitarea, modernizarea și dotarea cu mobilier specific a clădirii C6, unde, cum aminteam mai sus, funcționează secțiile dermato-venerice şi infecţioase.
• Compartimentul Comunicare și Relații Publice al Consiliului Județean Vâlcea