135.000 de euro pentru echipele din prima ligă de handbal feminin


Federația Română de Handbal şi multinaționala MOL, una dintre cele mai importante companii petroliere din România, au semnat un acord în valoare de 200.000 de euro, valabil până la 31 decembrie 2020. În baza acestei înțelegeri, campionatul intern de handbal feminin se va numi „Liga Florilor MOL”.
La evenimentul care a avut loc la sediul COSR, au fost prezenți Alexandru Dedu – preşedintele FRH (foto, în stânga imaginii), Camelia Ene – CEO MOL România (foto, în centrul imaginii), dar şi Crina Pintea – cea mai bună handbalistă a României în 2019 (foto, în dreapta imaginii).

Alexandru Dedu: „Liga Florilor este un produs premium al Federației Române de Handbal”

„Un parteneriat care încununează un drum început acum cinci ani, în care handbalul românesc a fost desfăcut în diferite produse, echipele naţionale, campionatele naţionale, Cupa României, Supercupa, produse care au fost branduite, marketate, crescute şi prezentate ca nişte valori ale sportului românesc actual. În momentul de faţă, un produs premium al federaţiei de handbal, Liga Naţională Feminină – Liga Florilor, încheie un parteneriat puternic cu o multinaţională căreia îi mulţumim că se află lângă noi. Am avut un Consiliu de Administraţie care a validat acest contract şi deja s-a stabilit ca suma de 135.000 de euro să plece către echipe. Jumătate se va plăti acum, iar cealaltă jumătate în septembrie, pentru că vor fi două echipe care retrogradează, două echipe care urcă”, a declarat Alexandru Dedu, președintele FRH.
„Suntem onoraţi să devenim partener strategic al Ligii Florilor, care din acest sezon se va numi Liga Florilor MOL. Sunt convinsă că acesta va fi doar începutul unei colaborări extrem de fructuoase”, a punctat și Camelia Ene, CEO şi Country Chairman MOL România.
Sursă foto și text: SPORTSNET GROUP