„Verzii” lui Niculescu vor susţine al doilea meci de verificare


• Damila – Hidro, astăzi, de la 17.30, la Baza Sportivă „Oltchim”


După un prim „test” trecut cu brio în faţa formaţiei de Liga a IV-a Flacăra Horezu (Damila impunându-se cu scorul final 2-0 într-un meci disputat sâmbătă), fotbaliştii antrenaţi de Claudiu Niculescu vor avea astăzi de înfruntat, tot într-o partidă amicală, campioana ultimei ediţii a ligii a IV-a, Hidroelectra Râmnicu Vâlcea. Cu moralul ridicat după victoria obţinută miercurea trecută în primul tur al Cupei României, în faţa dâmboviţenilor de la ACS Urban Titu, „energeticienii” lui Narcis Enăchescu alcătuiesc un adversar destul de incomod pentru jucători Damilei, meciul reprezentând, în cazul ambelor formaţii, un moment propice pentru verificarea „acumulărilor” obţinute în perioada de pregătire şi îmbunătăţirea relaţiilor de joc. Important de remarcat este şi faptul că în actualul lot al celor de la Hidro se află mai mulţi fotbalişti care au evoluat pentru Damila Măciuca, în acest sens putându-i aminti pe Bunescu, Chebar, Ciortan, Harapu sau Popa. De altfel, chiar şi pe banca grupării din nordul Râmnicului se află un antrenor care a pregătit-o în trecut pe Damila Măciuca, Narcis Enăchescu fiind tehnicianul care a reuşit „minunea” de acum trei, când formaţia din sudul judeţului nostru, pornind din postura de echipă judeţeană, a reuşit să ajungă până în turul V al Cupei României, fiind foarte aproape de a-şi măsura forţele cu un club din Liga I (FC Vaslui).

Întâlnirea amicală dintre Damila şi Hidroelectra va avea loc astăzi, 23 iulie, cu începere de la ora 17.30, pe stadionul central al Bazei Sportive „Oltchim” din Râmnic, accesul publicului spectator fiind permis, ca de obicei, în mod gratuit.

Munteanu: „Avem ţinte pentru fiecare compartiment. Vrem să facem o echipă redutabilă”


La finalul primului joc amical, cel câştigat în faţa echipei Flacăra Horezu, Lucian Munteanu, preşedinte FC Damila, şi-a exprimat satisfacţia referitoare la prestaţia fotbaliştilor pregătiţi de Claudiu Niculescu, apreciind eforturile pe care aceştia le-au depus pe o vreme de-a dreptul caniculară, apreciind şi evoluţiile noilor veniţi. „A fost un test desfăşurat pe o căldură sufocantă, iar cei de la Horezu au fost parteneri buni de pregătire. Noi suntem în perioada de acumulări, iar băieţii vin după o săptămână cu două antrenamente pe zi. Chiar şi în asemenea condiţii se vede cine e fotbalist şi am remarcat câţiva dintre cei nou-veniţi. Am avut şapte jucători noi la acest meci amical şi, împreună cu staff-ul tehnic, vom decide cine va rămâne. Mai avem trei-patru ţine, fotbalişti pentru fiecare compartiment, portar, fundaş, mijlocaş şi atacant, cu care suntem în negocieri avansate. Dacă vom reuşi să îi aducem, cred că vom face o echipă redutabilă, care să se poată bate pentru primele locuri în campionat”, a concluzionat preşedintele clubului Damila.