Vâlceanul Adrian Dulcea a marcat pentru FC Argeş


Chiar dacă ambele reprezen­tante ale judeţului nostru în Seria Vest a ligii secunde au pierdut în ultima rundă, iar singurul gol marcat de acestea (cel al Damilei în meciul de la Mioveni) a fost reuşit de un bistriţean împrumutat de la Pandurii, totuşi un fotbalist vâlcean şi-a trecut numele pe lista marca­torilor etapei a VIII-a. Este vorba despre Adrian Dulcea, vârful de 34 de ani al celor de la FC Argeş Piteşti. Din păcate, pentru jucătorul vâlcean, reuşita sa din partida pe care FC Argeş a susţinut-o în deplasare, în compania celor de la FC Bihor, nu a adus niciun câştig, orădenii fiind cei care au avut câştig de cauză la final, impunându-se cu scorul de 2-1.

Adrian Dulcea a punctat, în minutul 83, atunci când tabela de marcaj indica deja 2-0 în favoarea celor de la FC Bihor. Totuşi, golul său a fost unul foarte frumos, cel supranumit „Dulcea Bum-Bum” demonstrând că şi la 34 de ani încă mai dezvoltă un apetit deosebit pentru perforarea porţilor adverse. Faza din care atacantul vâlcean a marcat a fost aproape în totalitate gândită şi creată de acesta, Adrian Dulcea pornind în „cursa” către gol chiar din apropierea centrului terenului. Jucătorul de la FC Argeş a urcat cu balonul până în preajma careului mare advers, iar de acolo, mingea expediată de acesta s-a oprit direct în plasa porţii orădene.

După acest insucces, FC Argeş a ajuns pe poziţia a XII-a în clasamentul Seriei Vest, cu 6 puncte acumulate, cu două mai mult decât CSM Râmnicu Vâlcea, care rămâne în postura de „lanternă roşie”, ocupând ultimul loc.