Un vitezoman era s-o „mierlească” după ce a lovit un pom


masina-copac

În seara zilei de 22 septembrie, în jurul orei 21.40, un râmnicean în vârstă de 44 de ani, a condus o autoutilitară din direcţia Popeşti–Râmnicu Vâlcea. Când a ajuns pe raza localităţii Şirineasa, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, într-o curbă, a pierdut controlul volanului. Mașina a părăsit partea carosabilă şi a lovit un copac. După producerea accidentului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto. Bărbatul a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Moarte stupidă pentru un bărbat din Stoilești
• acesta a decedat după ce a căzut de pe bicicletă
În noaptea de 21/22 septembrie, Nicolae I, în vârstă 52 de ani, se deplasa cu o bicicletă pe un drum situat raza localităţii Stoileşti. La un moment dat, din cauza consumului de băuturi alcoolice, acesta s-a dezechilibrat şi a căzut pe acostament. Lovitura s-a dovedit fatală, bărbatul decedând la scurt timp. Acesta a fost găsit decedat în dimineaţa zilei de 22 septembrie, în jurul orei 07.40, de către un localnic. După efectuarea primelor verificări, oamenii legii nu au identificat urme de violență pe trupul bărbatului, iar bicicleta cu care se deplasa acesta nu prezenta avarii. Ulterior, cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Vâlcea, acolo unde s-a efectuat necropsia.

O fetiţă a fost accidentată pe trecerea de pietoni
• totul s-a petrecut în fața liceului Forestier din Râmnicu Vâlcea
Luni după-amiază, un bărbat în vârstă de 65 ani, domiciliat în oraşul Filiaşi, judeţul Dolj, a condus un autoturism pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea. Când a ajuns la trecerea de pietoni situată în apropierea Grupului Şcolar Forestier, acesta nu a acordat prioritate de trecere unei eleve de 13 ani, care traversa regulamentar, lovind-o cu partea din față a mașinii. În urma producerii nefericitului eveniment, a rezultat rănirea uşoară a fetiței. Conducătorul auto a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea

În ziua de 22 septembrie, în jurul orei 20.30, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri, însoţiţi de lucrători din cadrul Posturilor de Poliţie Galicea şi Stoileşti, l-au identificat şi reţinut pe Nicolae C., de 44 de ani, din localitatea Stoileşti, judeţul Vâlcea.
Pe numele bărbatului, Tribunalul Vâlcea a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. În data de 26 octombrie 2013, acesta a pătruns fără drept în locuinţa unui cetățean din comuna Galicea, după care l-a lovit peste faţă şi corp cu un obiect contondent, provocându-i răni. După comiterea acestei fapte de agresiune, bărbatul din Galicea a avut nevoie de 40 de zile de îngrijiri medicale. După reținere, Nicolae C. a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea.