UN TÂNĂR DIN POPEȘTI A FOST SECHESTRAT ȘI BĂTUT pentru că nu și-ar fi plătit o datorie


Polițiștii Secției 7 Rurală Măldărești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, au continuat cercetările într-o cauză penală de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe. În acest caz, trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore.
Concret, la data de 31 martie 2021, polițiștii au fost sesizați de către un tânăr în vârstă de 19 ani, domiciliat în comuna Popești, cu privire la faptul că, în noaptea de 30 martie, ar fi fost sechestrat și agresat fizic de către mai mulți tineri. Totul ar fi pornit din cauza unor datorii pe care tânărul le avea.
În fapt, victima s-ar fi întâlnit în comună cu una dintre persoanele bănuite, aceasta cerându-i să meargă pe un islaz, pentru a discuta despre o datorie. În locul respectiv, se aflau alți trei bărbați, care l-ar fi imobilizat pe tânăr, aplicându-i apoi mai multe lovituri, după care i-ar fi dat drumul.
„În urma investigațiilor efectuate, au fost identificați toți cei patru bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani, implicați în eveniment. S-a dispus reținerea pentru trei dintre aceștia, pentru lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe, dar și instigare la comiterea acestor fapte. Pentru unul dintre cei trei tineri, a fost luată ulterior măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, ceilalți doi urmând să fie prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă”, au informat, vineri, 2 aprilie 2021, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea prin intermediul unui comunicat de presă.
Sursă foto: Arhivă
Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea