Trei tineri abia deveniți majori au căzut cu mașina pe calea ferată. Trenul…


În data de 4 decembrie 2023, în jurul orei 21.30, polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, soldat cu victime. Din verificările preliminare efectuate, oamenii legii au stabilit că un tânăr în vârstă de 18 ani, domiciliat în Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiu, în zona Troianu, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și căzând cu mașina pe calea ferată.

Trenul nu a fost acolo

„Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea a două persoane, în vârstă de 18 ani, pasageri în autoturism, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto, în vârstă tot de 18 ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, ne-au anunțat polițiștii râmniceni.

Două ambulanțe au ajuns la locul accidentului, două victime la spital

„Pompierii vâlceni au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și de prim ajutor medical la un accident rutier produs în municipiul Râmnicu Vâlcea, zona Troianu, lângă sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea. În sprijin au intervenit și două ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Vâlcea, dintre care una cu medic. Autoturismul avariat se afla pe calea ferată, iar cele trei persoane care se aflau în el erau conștiente și s-au evacuat până la sosirea echipajelor de intervenție. S-a luat legătura cu reprezentanții C.F.R., care au comunicat că primul tren va trece la ora 23.00. După evaluare, două victime au fost transportate la spital de către echipajele SAJ, iar a treia persoană a refuzat evaluarea. Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și de stingere a incendiilor și au rămas la locul evenimentului până ce autoturismul a fost degajat de pe calea ferată”, ne-au comunicat și reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea.

Sursă foto: Arhivă