TRAGEDIE în urmă cu puțin timp! Un bărbat a murit acoperit de pământ


Vineri, 9 iunie 2023, în jurul orei 19.30, polițiștii orașului Băile Olănești au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza comunei Păușești Măglași, s-ar fi surpat un mal de pământ peste două persoane (doi muncitori) care săpau un șanț.
Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Cele două persoane, un bărbat de 31 de ani, din județul Iași, respectiv altul de 42 de ani, din județul Neamț, în timp ce efectuau lucrări în vederea extinderii rețelei de gaz, au fost surprinse de un mal de pământ, care a căzut peste acestea.
„În urma activităților desfășurate, s-a reușit scoaterea celor două persoane, însă bărbatul de 42 de ani nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul acestuia de către echipajul medical aflat la fața locului. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea, în vederea efectuării necropsiei. Celălalt bărbat a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului”, au anunțat polițiștii vâlceni.

Tatăl bărbatului care a decedat, aflat la locul tragediei, a suferit atac de panică!

„Persoana care fusese inconștientă încă de la începutul operațiunilor de salvare a fost extrasă, dar, din nefericire, nu prezenta semne compatibile cu viata. Medicul prezent la locul intervenției a declarat decesul bărbatului. Tatăl acestei persoane, care asista la operațiunile de salvare, a suferit un atac de panică, fiind evaluat de echipajul SMURD”, au anunțat pompierii vâlceni.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea și al ISU Vâlcea