SPAIMELE ANIMALELOR dintr-o comună vâlceană au ajuns după gratii!


Angajații Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au pus în executare două mandate de percheziții domiciliare. Acestea s-au derulat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea și au vizat două persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de braconaj și furt.
Astfel, la data de 20 septembrie 2021, polițiștii au descins la locuințele a doi bărbați domiciliați în comuna Dănicei, ei fiind bănuiți că ar fi săvârșit infracțiuni de braconaj și furt.

Ce s-a descoperit la percheziții?

„Cu ocazia perchezițiilor au fost identificate și ridicate 32 de capcane neautorizate – tip laț, șase trofee de cervidee, 6,5 kg carne de vânat, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte. Acestea erau folosite cu ocazia desfășurării activității infracționale. În urma activităților efectuate cu privire la săvârșirea infracțiunilor de furt și braconaj, a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioada de 24 de ore a celor doi bărbați. Ei au introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, urmând să fie prezentați procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea pentru a dispune în consecință”, ne-au anunțat polițiștii vâlceni.
Sursă foto: IPJ Vâlcea
Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea