Municipalele REVIN PE MICILE ECRANE la debutul lui Bent Dahl ca antrenor


Echipa de handbal a Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea are un nou antrenor principal pe banca tehnică în persoana norvegianului Bent Dahl. El l-a înlocuit, zilele trecute, pe Goran Kurtes, chiar dacă sârbul era neînvins la timona echipei râmnicene în primele două etape (remiză cu SCM Craiova și victorie cu CSM Deva).
Bent Dahl își va face debutul ca principal la echipa Primăriei din Râmnicu Vâlcea sâmbătă, 25 septembrie 2021, cu prilejul etapei a treia din Liga Florilor de handbal feminin. Cu începere de la ora 11.00, municipalele vor evolua la Buzău, pe terenul Gloriei din localitate. Partida va fi transmisă de către Televiziunea Română prin intermediul canalului TVR 2, această televizare însemnând revenirea vâlcencelor pe micile ecrane după o pauză de câteva săptămâni. Precedenta partidă televizată în care a evoluat echipa noastră a fost la finalul lunii august, în optimile de finală ale Cupei României, atunci când SCM Râmnicu Vâlcea a învins SCM Craiova.
Înaintea partidei de sâmbătă, cele două grupări care se vor întâlni în Sala „Romeo Iamandi” din Buzău au situații foarte asemănătoare în clasament. SCM Râmnicu Vâlcea se află pe poziția a șasea, cu patru puncte (o victorie și o remiză), în timp ce Gloria Buzău se află un loc mai jos, cu trei puncte (o victorie și o înfrângere).
După acest meci, pentru echipa lui Bent Dahl va urma un joc cu totul și cu totul special. Joia viitoare, pe 30 septembrie 2021, în Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea va sosi CSM București, marea rivală a echipei municipale din ultimele două sezoane. Această partidă, rămasă probabil derby-ul actul din handbalul feminin românesc, este programată cu începere de la ora 18.00 și va fi transmisă în direct de către Televiziunea Română (TVR 1).
Sursă foto: Facebook SCM Râmnicu Vâlcea