Social democrații vâlceni reacționează după comunicatul liberalilor: PNL Vâlcea, între declarații peceriste și câteva fumigene electorale!


Anunțau PNL-iștii săptămâna trecută că luni, 18 noiembrie a.c., vor avea mare întâlnire la Ministerul Economiei și Energiei, la care vor participa sindicatele și patronatele, respectiv reprezentanții unui agent economic de pe Platforma Chimică, pentru rezolvarea tuturor problemelor și implicit repornirea producției.
Întâlnirea a avut loc și a urmat un comunicat de presă, din care reiese că au rezolvat NIMIC, deși au promis că vor face multe lucruri pentru respectivul agent economic, ba mai mult au lansat și câteva fumigene iresponsabile despre care nici măcar nu vom vorbi.
Nu vom vorbi nici despre carnetele de partid ale celor care și acum se regăsesc la conducerea CET sau în Bazinul Minier, care, de fapt, sunt carnete de membru PNL, și nici despre faptul că ei, liberalii, au băgat CET-ul în insolvență în anul 2015, iar astăzi își arogă calitatea de observatori sau de mari prezicători ai unor dezastre.
Un stil pecerist, păgubos și iresponsabil vine de la PNL Vâlcea, care luni trebuia să ne spună măcar dacă a rezolvat plata pentru certificatele de emisie CO2, plată de care ar trebui să fie scutiți agenții economici. Însă nu au rezolvat NIMIC, doar propagandă peceristă și declarații fumigene.
• Biroul de presă al PSD Vâlcea

Vezi AICI ce a transmis PNL Vâlcea cu privire la situația de pe platforma chimică.