Și la Vâlcea, jandarmii au păzit PROTESTUL POLIȚIȘTILOR


Pe 24 februarie 2021, în intervalul orar 16.00-17.00, jandarmii vâlceni au asigurat măsuri de ordine și siguranță publică cu ocazia mitingului organizat de către filiala Cartel Alfa Vâlcea, care s-a desfășurat în fața Instituției Prefectului Vâlcea.
„Efectivele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea au acționat pentru prevenirea și combaterea incidentelor care ar putea să afecteze climatul de ordine și siguranță publică și s-au asigurat că vor fi respectate prevederile HG 35/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 12 februarie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. În acest sens, pe timpul stării de alertă, numărul maxim de persoane care pot participa la adunări publice, mitinguri și demonstrații, este de 100 persoane. Menținerea distanței fizice de minimum 1 metru între participanți si purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, sunt obligatorii.
Pe timpul desfăşurării adunării publice, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vâlcea a cooperat cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea pentru a preveniri producerea unor evenimente sau încălcări ale legislaţiei în vigoare”, au informat jandarmii vâlceni prin intermediul unui comunicat de presă.
Material realizat cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea