Ședință extraordinară: PRIMĂRIA RÂMNICULUI A ANUNȚAT CE FONDURI ALOCĂ pentru persoanele afectate de incendiul de la mansarda blocului C32


Vineri, 6 mai 2022, cu începere de la ora 11.00, Consiliul Local al Municipiului Râmnicu Vâlcea este convocat în ședință extraordinară. Întâlnirea de îndată a aleșilor râmnicenilor se va desfășura în sala de ședințe a primăriei. Pe ordinea de zi a întâlnirii se află cinci puncte, a căror dezbatere pare că nu mai putea aștepta până luni, 9 mai 2022.
1.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe anul 2022.
2.Proiect de hotărâre privind suportarea din bugetul local a unor cheltuieli necesare lucrărilor de intervenție la blocul C32, Aleea Panseluțelor, nr.1, afectat de incendiul produs în data de 26 aprilie 2022, pentru punerea în siguranță a blocului.
3.Proiect de hotărâre privind acordarea unui ajutor financiar familiilor afectate de incendiul din data de 26 aprilie 2022, produs la mansarda blocului de locuințe C32, Aleea Panseluțelor, nr. 1, pentru depășirea situației de dificultate temporară în care acestea se află (1.000 de lei/ lună / familie afectată).
4.Proiect de hotărâre privind actualizarea Devizului General pentru obiectivul „Dezvoltare locală în comunități marginalizate, componenta 1 – Colonia Nuci”.
5.Proiect de hotărâre privind înființarea unității de învățământ cu personalitate juridică „Creșa Râmnicu Vâlcea” în subordinea Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea.
• Material realizat cu sprijinul Biroului de presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea