SE OPREȘTE APA POTABILĂ într-un cartier din Râmnic!


Ca urmare a executării lucrărilor de înlocuire a distribuitorului de apă aferent Stație de pompare Fețeni din Râmnicu Vâlcea, strada Fețeni, în data de 9 iunie 2021, în intervalul orar 8.00 – 18.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în Râmnicu Vâlcea pe strada Fețeni și în cartierul Fețeni.
În această perioadă orară, echipele de intervenție ale Apavil SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.
Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării. Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Compartimentul comunicare și mass-media al societății Apavil SA