Se lansează cartea „Dansul Cuvintelor”


• evenimentul este programat în cadrul întâlnirii intitulate „Cartea care dăinuie”

În această după-amiază de 24 mai, cu începere de la ora 17.00, Sala de Conferințe a Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea va fi gazdă pentru o nouă lansare de carte. Volumul care va fi expus publicului pentru prima dată chiar în citadela culturii din județul nostru poartă numele Dansul Cuvintelor, fiind semnat de către Marinela Belu-Capșa. La întâlnire și-au anunțat prezența scriitorii Florea Firan, Ilie Gorjan, Doru Moțoc și Mihai Sporiș. De asemenea, scriitorii Camelia Constantin, Dan Constantin și Gabriel Popescu vor recita din propriile creații.
De amintit și partenerii Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” în organizarea acestui eveniment: Forumul Cultural al Râmnicului, Asociația Seniorilor din Învățământ, Știință și Cultură, Editura „Scrisul Românesc” din Craiova.

Alte cinci volume se lansează astăzi

În cadrul aceleiași întâlniri culturale, intitulate „Cartea care dăinuie”, este programată lansarea altor cinci cărți. Redate împreună cu numele autorilor, cele cinci volume sunt: Eminescu (Antologie comentată, alcătuită de Florea Firan), Aforismele lui Brâncuși (ediție definitivă de Constantin Zărnescu), Avangarda nu moare și nu se predă (de Nina Cassian), Atingerea. Călătorii interioare și drumuri în afară (de Carmen Firan), Macedonski – Bacovia (Antologie comentată, alcătuită de Florea Firan). De asemenea, în context va avea loc lansarea numărului 5/2017 al revistei Scrisul Românesc din Craiova.