Proiectul „Campionii României” a ajuns la Liceul de Arte


„Campionii României în școli, licee și universități” a ajuns și la Liceul de Arte „Victor Giuleanu”, unde au fost prezenți mai mulți elevi, care pentru aproximativ 45 de minute au lăsat instrumentele deoparte și au stat de vorbă cu sportivi de valoare.
La eveniment au fost prezenți Paul-Viorel Dinu, Campion Mondial, Campion European, multiplu Campion Național și câștigător al Cupei României la karate. Andreea-Raluca Bîlă – Multiplă Campioană Națională, Europeană și Mondială de Karate și câștigătoare a Cupei României la karate, Roxana Moise, profesor de sport în cadrul liceului mai sus amintit, Adrian Comănescu – arbitru de fotbal și Lelioara Alexandrescu, fostă atletă de performantă, multiplu medaliată la Campionatele Naționale de Atletism, actualmente antrenor de atletism și director la CS Chimia Râmnicu Vâlcea.
Conducerea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea le-a mulțumit celor doi profesori inimoși, Roxana Moise și Adrian Comănescu, care au ales să facă carieră, totodată dedicându-și timp pentru a forma oameni pentru societate din postura în care se află.
Roxana Moise este cunoscută și pentru faptul că a făcut parte din echipa „Războinicii” din celebrul reality show Exatlon, care face senzație în această perioadă în România. Totodată, ea a fost prezentă în cadrul programului din postura de fostă handbalistă, având ocazia să le vorbească tinerilor elevi despre ceea ce înseamnă sportul de echipă.
Adrian Comănescu, dincolo de faptul că este profesor este și unul dintre valoroșii arbitri de fotbal de Liga I, unde din postura de central a fluierat la multe meciuri. Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea a avut onoarea ca prin directorul instituției, profesorul Bogdan Marinescu, să fie alături de patru oameni de sport care au dorit să le împărtășească și altora din experiența lor, pentru a le da un impuls celor care încă nu s-au hotărât să practice un sport.