Primul amical „fierbinte” al iernii pentru CSM


• municipalii se întâlnesc cu „grecii” de la Turnu Severin
 

CSM Râmnicu Vâlcea va susţine astăzi, 1 februarie, un nou meci de pregătire. După amicalul cu Posada Perişani, disputat la finele săptămânii trecute, antrenorul Laurenţiu Tudor schimbă semnificativ valoarea adversarului pe care îl vor întâlni elevii săi, acesta urmând să fie nimeni altul decât prim-divizionara CS Turnu Severin. Chiar dacă gruparea de pe malul Dunării traversează o situaţie delicată în clasamentul Ligii I, ameninţată fiind cu retrogradarea, speranţe de mai bine există. Un grup de investitori greci s-a implicat, începând cu această iarnă, în dezvoltarea activităţilor sportive din cadrul clubului mehedinţean.

Întâlnirea dintre CS Turnu Severin şi CSM Râmnicu Vâlcea se va disputa pe stadionul din Drobeta Turnu Severin, cu începere de la ora 13.00.

„Pascal va semna pe un an şi jumătate”

Aflat în pregătiri, alături de fotbaliştii de la CSM, portarul hunedorean Adrian Pascal (32 ani) va semna cât de curând un contract cu gruparea râmniceană. În acest sens, Jean Turmacu, secretar executiv CSM, ne-a declarat: „Pascal nu a semnat încă, dar va semna cât de curând. La finalul acestei săptămâni sau, cel mai târziu, săptămâna viitoare. Urmează să semneze pe un an şi jumătate. Aşa ne-am înţeles”.