Premieră – la Teatrul Anton Pann: Ultima şansă, de Mihail Zadornov


afis_ultima_sansa• regia Vadas Lászlo, scenografia Albert Alpar

Iulia Antonie, Lidia Stratulat şi Radu Constantinov, trei actori prezenţi în teatru încă de la înfiinţarea acestei instituţii, au fost distribuiţi de către regizorul Laszlo Vadas în această producţie teatrală de sfârşit de an 2012.

Regizorul Laszlo Vadas, care a mai montat la Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea încă cinci spectacole, „Tango” de Slawomir Mrozek, „Prinţul Fericit” după Oscar Wilde, „Apa de Havel” de Matei Vişniec, „Revizorul” de Gogol şi „Ivan Turbincă” după Ion Creangă, la începutul lunii noiembrie au început repetiţiile la această producţie. Este vorba de „Ultima Şansă” o piesă scrisă de Mihail Zadornov, spectacol a cărui premieră va avea loc sâmbătă 8 decembrie, ora 18.30, în Sala Studio a Teatrului Anton Pann.

Iulia Antonie, Lidia Stratulat şi Radu Constantinov reuşesc cu uşurinţă să pună în valoare piesa autorului rus, Mihail Zadornov, piesă care aduce în prim plan atât iubirea cât şi infidelitatea. Sub îndrumarea regizorului Laszlo Vadas, cei trei actori fac ca acest spectacol să devină emoţionant. Veţi vedea un cuplu a cărui viaţă monotonă e perturbată de o amantă şi cum o rătăcire de moment poate distruge sau… întări căsnicia, după 20 de ani de convieţuire. Scenografia semnată de Albert Alpar, care face o echipă excelentă cu regizorul Laszlo Vadas, ne propune o trecere semnificativă în revistă a celor mai importante momente din viaţa acestui cuplu. Pentru a vedea „Ultima Şansă”, ultima premieră din acest an, sunteţi aşteptaţi la Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea, sâmbătă 8 decembrie, ora 18.30. Cu acest spectacol repertoriul Teatrului Anton Pann se mai îmbogăţeşte cu încă o piesă pe care o puteţi vedea alături de celelalte spectacole propuse în această stagiune 2012- 2013.