„Portret la minut” de Dragoş Moştenescu, la Teatrul „Anton Pann”


Marţi, 14 iunie 2011, la Teatrul Anton Pann din Rm. Vâlcea se va juca piesa „Portret la minut” de Dragoş Moştenescu. Izvorâtă din experienţa a sute de episoade de sitcom pe care Dragoş le-a scris împreună cu echipa sa, piesa este o comedie bulevardieră cu accente romantice în care veţi descoperi situaţiile comice de viaţă prin care trece fiecare dintre noi în aceste vremuri.

„Portret la minut” e o piesă despre situaţia unui cuplu tânăr care trece prin problemele crizei financiare actuale, dar care are mult mai multă bătaie de cap cu problemele conjugale pe care soţia, fără voia ei, le-a generat. Cei doi tineri se mută cu chirie într-o garsonieră – căci banca le-a luat apartamentul – unde Marcela (soţia) e asaltată de „drăgălăşeniile” proprietarului şi de cele ale unui vecin tupeist. Andrei (soţul) nu mai ştie la care din cei doi să se ţină, asta până intră în scenă mama Marcelei şi rezolvă rapid situaţia.

Ar mai fi de menţionat că trei din cele cinci roluri ale piesei vor fi jucate de nume sonore ale ecranului: Emil Mitrache (Americanul din serialul „La Bloc”), Laura Cosoi (una dintre cele mai importante vedete feminine ale momentului, interpreta rolu­lui Adina din serialul „La Bloc”), Dragoş Moştenescu (vâlceanul nostru, actor, producător şi scenarist la același serial).