PORȚILE MĂNĂSTIRII FRĂSINEI rămân deschise pentru credincioși și pelerini


Duhovnicii îi vor îndruma fără a-și neglija rânduiala athonită și îndatoririle din cadrul obștii
În urma apariției în mass-media a unor informații neadevărate privitoare la schimbarea rânduielilor de la Mănăstirea Frăsinei, Arhiepiscopia Râmnicului reafirmă faptul că, potrivit rânduielilor statornicite de Sfântul Ierarh Calinic de la Cernica, Episcopul Râmnicului, mănăstirea își rânduiește viața astfel încât să dea dovadă de aleasă și desăvârșită trăire duhovnicească, de practicarea virtuților creștine, de păstrarea rânduielilor la slujbele religioase, de bogată mângâiere sufletească și de pildă de viață creștinească, atât pentru viețuitorii ei, cât și pentru închinători.
Întrucât la Mănăstirea Frăsinei numărul de pelerini și credincioși este redus în cursul săptămânii, iar părinții monahi au datoria de a împlini aspra rânduială athonită și multe alte ascultări în cadrul obștii, Consiliul Duhovnicesc a considerat că este necesară ocrotirea liniștei celor ce viețuiesc în mănăstire, spre a păstra legământul Sfântului Ierarh Calinic, pecetluit cu blestem, neştirbit și neschimbat, spre folosul, zidirea şi propăşirea autentică a vieţuirii călugăreşti.
În acest sens, pentru folosul credincioșilor și al pelerinilor care poposesc la Biserica din Vale, s-a hotărât ca duhovnici iscusiți şi foarte cunoscuți să spovedească şi să îndrume duhovnicește. Astfel, în zilele de sâmbătă, duminică și în sărbătorile din cursul săptămânii, Părintele Arhimandrit Ioanichie Popescu și Părintele Arhimandrit Ioachim Popa vor ieși în întâmpinarea celor ce vin într-un număr mai mare, pentru a săvârși Taina Sfântului Maslu, alte rugăciuni și dezlegări, și pentru a spovedi pe cei care solicită acest lucru.
Preacuviosul Părinte Protosinghel Onisifor Petrescu, starețul Mănăstirii Frăsinei, va rândui, atunci când este cazul, ieromonahi care să ajute pe cei doi duhovnici.
Urmând rânduielilor Sfântului Ierarh Calinic de la Cernica și pentru păstrarea cu fidelitate a acestora, Consiliul Duhovnicesc a considerat oportun ca, doar în zilele de sâmbătă și în ajun de sărbători, femeile care se află în pelerinaj și nu au posibilitatea de a se întoarce acasă ori manifestă dorința de a participa la slujbele de priveghere să primească sprijin în vederea cazării, în bună rânduială.
Sursă foto: Arhivă
• Material realizat cu sprijinul Arhiepiscopiei Râmnicului

Tags: , , , ,

139 thoughts on “PORȚILE MĂNĂSTIRII FRĂSINEI rămân deschise pentru credincioși și pelerini

 1. FELICITĂRI ! AȚI FĂCUT UN COMENTARIU LA COMUNICATUL ARHIEPISCOPIEI S U P E R B ! Adevărați Ziariști!

 2. Ilie Antonache
  Este nepotrivită exprimarea „ Porțile Mănăstirii Frăsinei rămân deschise”. A intenționat vreodată – Cineva – să interzică accesul credincioșilor ?? Cât de periculos pentru sminteală ! Rugăm Arhiepiscopia să lămurească public care este statutul „Bisericii din Vale”. Dacă este a Mănăstirii Frăsinei atunci Liturghia se săvârșește de Ieromonahii Mănăstirii. Numai dacă s-a transformat în Parohie ( când s-a întâmplat asta ? ) doar atunci poate fi investit un Preot de Mir. Nu omiteți că Pelerini din toată Țara vin la Frăsinei pentru Liturghie, Rugă, Maslu ( nu -doar – spovedanie ).

 3. Afirmați că „ mănăstirea își rânduiește viața astfel încât să dea dovadă de aleasă și desăvârșită trăire duhovnicească, de practicarea virtuților creștine, de păstrarea rânduielilor la slujbele religioase, de bogată mângâiere sufletească și de pildă de viață creștinească, atât pentru viețuitorii ei, cât și pentru închinători”. Frumos! Îndemnați la respectarea RÂNDUIELII MĂNĂSTIREȘTI dar prin impunerea unui preot de mir cu Doamna Preoteasă -Gestionar al Inventarului Mănăstiresc și Catering culinar = LAICIZAȚI trăirea Lăcașului Unicat al Bisericii Ortodoxe Române! Chiar nu auziți ce se strigă de o lună în Curtea „ Bisericii din Vale ”?! Eu n-am mai auzit așa ceva și mi-e rușine, mi-e greu și mă tem !

 4. Ce vreti domne?!…daca este biserica veche de jos, daca la licitatie s-au inchis cultele ca urmare a nerespectarii regimului greco-catolic, datorii uriase nealocate prost gestionate, oamenii curiosi de prosti, aici sintem toti analfabetii epileptici in metoc, asa a fost, asa o sa fie, sper sa nu avem comentarii dubioadse viata este grea de necazuri, un picur de sfanta liniste, o clipa de fericire, sintem arondati ca urmare a laicizarii cultelor de catre Stapanire, treaba veche…se comunica in liniste prin scrisori postale , revin la vechea regula, femeile sa nu vorbeasca in biserica io nu-s copil la leat 55 ani, cred in sf Irodion de la Lainici si sf arhiereu Vasile al Cezareei Capadociei am trecut la BIBLIA SUNET….io om tu prost, si toti paduche , scaunele, puterile tronurile, informatia costa, scaunele mii de felurite marinmi de viceprimari ,,cercei de cofetari-patiseri de sfant BOTREZ alta ETICA NICOMAHICA sfantul galben din tinichea cu iconita la gat, revin fratilor s-a schimbat RANDUIALA BISERICEASCA, sintem la studii teologice greco-catolice loz in plic craiovean[votat ZIMNICEA BECIUL DOMNESC].

 5. Ma refer la SCHISMA PARTIDULUI BISERICESC-Fraterismul finantier.Vietuitori sf Teoctist Arapasul Toader.Oite mioare inventar FRANZ JOSEPH IMPARAT arhiduce austro-ungar.

 6. Propun in ETICA NICOMAHICA, sfanta PATRUZECIME Greco-catolica ,,sfantul matel,, ,, Tarani Megiesi si Tarani Chiaburi,,.in LAVRA de Sus Frasinei.Regula,, femeile sa invete in tacere, sa nu vorbeasca in sfanta Biserica.

 7. Au Furat!…vina lor!..soldatii templieri abatie benedictina.Le-a furat straiele de inventar de Cosa Nostra, si-a adus alti reptilieni iluminati, soldati la inventar…Filip cel Frmos Chatillon[pelagra boala].

 8. Artifex ucecom de gena sangvina romaneasca genom.Filme ungare.Nu au dreptul, nu ai repartitie pe viata profesionala, nu inchei contract cu zapisul iconomului nedrept.

 9. Pandea Domne, in ANPCB ASOCIATIA Profesionista Asigurari Valcea cu,, role de Fisc,, la Biblioteconomie sa ai Venit politic ca Mosier, un rand de straie greu de purtat de arhiepiscopie,Comisia de Etica Eminescu ii pandeste, iar la sfanta Biserica Asociatia Financiara ANAF cu Periodicul,, Viata Parohiilor,,![politia financiara sportivi Arges judet de Ss Vinju,dava Agnita[chimie clasa a saptea si fizica manuale la fel],partid AUR Carpeta locala sateasca patura velinta intinsa pe gard ziarul Formula As[feciorii] diaconimiile.

 10. Stiinte noi SANEPID/H2O-Apa freatica potabila/ANSVA/DSV/COPROLOGIC/CTC…in trecut leat 40 ani Stiinte Rudimentare, acum Rafinate Sociologic…mai tarziu manuale schema logica cu alternativ Franciscani[daca doreste sfantul Dumnezeu si Cerul].retorte Erlenmayer/pahare Berzelius chimice si mojare cu pistil chmice de comanditari-socaci.De Sud Amlas.

 11. Erau,, nesimtiti de clujeni jurnalisti copiii, cu scoli noi online Tg.Mures,, piata AZO Colportaj manastiresc liberalizarepreturi, legi padurari, romani, potcap partid bisericesc fara cartulia de evidenta penticostala,la sistemul manastiresc cont in valuta contra stenograme role tvr1,s-au lasat fotografiati AUR cu omofor colportaj Culte de Mir ,, mici burghezi greco-catolici fara Apostila acte gostile][2/90 lei noi],nu aveau in cadastru local tarus pripor,,din partile locului,, la comertul indigen multiplu prusac bulgaresc satul nu a luat ceva de suta de ani…un drum care izbaveste de urat chivotul sfintit beerseeba rudele ca ale lui zugrava Petre[se pregatesc de nunta injectsti de doctori cu spirt,,una la suta de ani[haine noi legionare scumpe in foto].

 12. A dat examene mari la sf Treime organizatie ofiteri are repartitie teologie ortodoxa Didactica pe viata la PCRd ziarul Scanteia cadre de structura conducere,partid,membriii activi,marfurile erau din comuna poloneza Muscel,sper ca ati inteles ca Vechea Securitate DNA Robot Bodnaras pentru,, fapte de coruptie,, infiltrata langa militia sovietica si KGB.

 13. Ce a facut?…a venit Actul CURIE de la regimul greco-catolic care a anulat Autorizatia de Functionare a Croitoriei bisericesti[suta de mii de straromani savaiti si altii…la agricultura]….s-au lasat de meserie zodia Capricorn.Mii de ani, a intins BISERICA ,,cursa,, analfabetilor semidocti la BRIGADA de SAPA IJVECH.Cartea de Onoare schit Saracin.Valcea.

 14. Furau loturi preluate ilegal cu o singura semnatura judiciar ca-n ,,locanta Padina,, sefi gorjeni cu 10 clase jurisconsulti legiunea armata clandestina leat suta de ani[bucatarie],invatati in cei sapte ani de acasa ,de parinti, meserie,sa fure ilegal loturi de teren, zice Scriptura struguri traminer in viitorii 60 ani sportivi tara baza acid uric alimente cereale zarzavat legume tabela chimica Mandell,,,vai de cei ce fura din viile altora sa se imbogateasca ei,,!….

 15. Auzeau ca-i seceta raticizi rapteri rapiri rascoala distrugeri calamitati…se duceau si furau.Loturi teren.De la membrii clerului, si ei vagabonti si cersetori.

 16. Stiti ce le-a zis?!Ce?esti Teafara?….furau si lemnele vara carute intregi calculate metrii cubi din rampa sa stam in ger sa facem epilepsie sa nu mai putem lucra…avea boala gonoree, erau bolnavi de apa electrica boiler zass se spalau cu lemn, cica nu se lipea apa de corp[din citate exemple latine]…nasteri bolnavi infirmi muribunzi,ranitidina raniti si hotii focurile iadului…sf NICOLAIE sa ne aiba in Paza Sa.

 17. Am auzit in vechime la deviatia de glanda sept ca a facut febra rani subdurale ambele genuri ca nu foloseau periuta de dinti stomatologica din par de cal de 3 lei cu pasta armata de dantura s-au imbonavit rau de tot de ficat cap si restul s-a transmis la om urmasi, au facut diabet cumplit…si altele rani necrozante piele cap…etc etc etc…ii durea capul se spalau pe dinti de resturi vegetale,erau sanatosi postfebrili de la chimurile alimentare carnivore.

 18. De unde sa va dea voua mimicilor ofiterii statului respect stima scoala sa fiti clasa muncitoare, daca ambele genuri nu purtati strampi din tercot pantaloni pana ori izmene sau ciorapi lungi de nunta lada argesani, din licra sintetici colantii de comert si pantalonii voal genul masculin?….stella rectrix sarpele cu ochelari clssa muncitoare!…la copite in bocanci sticlosi, intr-o dunga seara la culna?!…caput!…

 19. Popa Rus ortodox a dat de dimoni cu imbracatura ilegalista, ea aia adevarata se compune din pantaloni stofa, cu camasa ori bluza greco-catolica cu vesta suman, bustiera combinezon ori body, cu maiou, camasa lunga noapte ori cu pantalon, ori de biserica cu tricou,cu dublura adventista lenjerii, strampi colanti ciorapi, fusta genunchi lunga si trei sferturi curea, balonzaidar pulovet trening gheata adidas bocanc cizma sanda joasa sau pantof ortopedic scump, haine Apaca Mayer, caciuli coifuri closti,basma broboada batic patru colturi bijuterii scoala romanocatolice gomeluri Ana Aslan cu restul farmacopeei coafuri cu martur ordonat dupa nunata parului coafuri cehesti ruse,pelerina trenci ploaie, geanta cu chitanta ori bisericeasca rucsac,fular, manusi,costum nu interlopi guvern,sepci,veste gat cu anchior.etc etc etc…..

 20. Uniforma de la Teoctist Toader Arapasu bisericeasca cu chitanta…cred ca inchide gavrilasul bisericesc ca nu-i concludent in Deal paroh 2 a mai fost inchisa 5 ani.Am dus craci de visin inflorite la trapeza cand am venit acasa erau din gradina spate, mirosea a flori de salcami in toata casa, jos, in paroh1 , bine ca nu au spart hotii fara radar Asirom obciina rommales.Nu vrea asiromul director sa semneze contractele romme.

 21. Am pe mine o vestura lana, cu stilou foaie ca fresca litografie acelasi model[JUSTITIA, nu stiu domne!]….mai bine liniste!…JIBRIL ateogerman combinidis mercur cu canabis Floyzi armata, sanatosi dar nu la viata si altele….

 22. Las ca m-am inselat cumplit de multe ori sa cada si altii in ispita cu mine,,cu semnul crucii,a facut semne si minuni mari sa insele si pe cei alesi,, a iesit semn in natura florala ca la POENARU LUP Mucenic Maglavit si cand colo ,, vladimirii-iadul…ardea salcamul unic singular cu craci cu tot in infernul norului de cumul]….se rugau ingroziti sa termine=Tartorul.Sintem niste oameni, pe langa planeta Pamant.!…nu cred ceva nu stiu nu cunosc….intelepciunea inseamna sa ai foc nu ulei de candela si anume cavouri bisericesti pangar,in acest veac, nu dau foc altor fecioare nebune!…

 23. In catedrala argesana ,,da banul ia Sulul de nunta botez immormantare viata, partid,, si voi munciti ca prostii pentru popi..eu interzic cu Cuvantul meu sa nu intre[vecinic].vietuitori.

 24. Sper ca ati inteles ca de munca bruta au ajuns longilini ca nu respecta regula,,femeile cordeluta ca reginele in ORASTIE zeii TEMPLU, iar genul masculin bentita ,, pe restete de cartile de chmie mineri singulare irlandeze de sud,,confuzia este o greseala urata care tine de cifre suspecte in adm.publica,, noroc cu competitia politica FRUMOASA OLTULUI,, cat o trai om vedea ,, Achizitii comuniste,,locale ma refer zonal Dragaica Sanzienele.

 25. Acum 60 de ani cromologic romanii prefera sa viziteze manastiri mici de munte si mare si schituri de popi ezoteristi.Sfanta Copie schitul Griul Lupului.

 26. Sa dea Dumnezeu la sf Nicolaie cu Cuvantul meu sa taie scoala,si munca si invatatura si comert si inventii, o.s.i.m, ilegal obtinuta ilegal cumparata de catre arienii in munca sa-i lase fara Elementara sa ramana cu 6 clase ca nu judeca popiii ca nu or fii mancat ca SILOZUL CAP este la,, Serie numar,,!ca religia mortilor stramosi.

 27. In contractul de Salubrizare 22 lei pers///6/10 lei gunoi putin cantarit reciclabil, la bloc 373 metrul cub, este noua forma de Electricitate Herder, ca-n 1927/1938/1948, avem aparate de cumparat utilitati este cald cu noua electricitate, s-au schimbat vremurile partizanii sportivi tot sanatosi, climatizarea apei a hranei si gospodarire animale uz scolar si Mobila CEAN[consum lotizari agricole Sinod], este ieftin pentru noi socialistii, in schimb urmasii 30 ani cum am avut monom curent electric CEZ Partid PSD….asa ca Fii de Romani[Partid PNL].Scolarii….leat 116 ani traci, cei mai viteji dintre daci.

 28. Cum ca ati facut scandal ilegalist fraterism partidist politic….faceti bine si cumparati-va ceasuri de mana si masa icesemist bisericesti si din Ceasornicaria Zavoi Rm.Valcea,cu cifre arabe si romane, mai mult de 100 lei pretul mare nu-i…sa nu uitati…nebunii…la groapa comuna cu var.

 29. Ceasul de mana l-au fabricat popiii, au doctorate palestiniene de ceasuri,,cu defectul stricat sasiul stramb,, nu uitati,, Nebunii,, au fabricat ceasuri de masa, vine adevarul peste sfintele inimi=liniste in Tartarul de prosti, care aduc norul Satanei cu capul precum plumbul, feriti-va de prostii pupincuristi contopisti!…

 30. Si trebuie cumparat calendarul religios de masa sau buzunar ori perete, sau de la CN PTTR, mai mult de 5/10 lei nu-i…in privinta taxei uber Schenghen, nu-s primiti anumiti pensionari la Bruxelles, nu se elibereaza sporuri strainatate, cica daca aderam epureaza germanii din sefie pe cei cu actul de NEFUMATORI, cu americanii bani marcati sistem actualizari banca 1700 lei, cu germanii 2700 lei indemnizatie 3000 lei salariu repartizati Energoaparataj/INS ..STB Ziaristi, si Fabrica de Armament Triere corespondenta jurnalisti…la recensamant nasteri sint esalonate in scala ani PRIMIRI in Schenghen progermane[rude sange linia 1].ATP/TAO/Alternativa toate bisericesti Sinod.Lotizare agricola.

 31. Sa nu indrazniti sa semnati la Exarh pe haine vesminte bisericesti Platitoarea, Sutasul,si uniforme MUSCALESTI de functie de vanzatori caciuli negre cu fuste barbati turci si adidasi,televizati istoric la turnatorie Securitate, la Teoctist, sa purtati cei cu trei lobi cazuti francezi haine de MIR CULTE Preda Buzescu obligatoriu ochelari si geanta…..avem la analize swot cadastru si mosieresti gardieni barbati hotari revizii matematice care stiu ilegal matematica,fura Achizitii,partid Alde,sau MICROGRUPURI TURISM.Unghii bleu puternic barbati.

 32. Care-i progliema?…..nu stam, cu persoane necunoscute, eu greco-catolica, sora comunista tata greco-catolic, nu am pus semnaturi, comunista in litigiu rudenii, noi, stuturi de apa autorizatia si ca am fost la Auschwitz cu forta si ca tata a ingropat fortat de stat rude, niscaiva pamant, si o suma de bani de acte in arhiva.Tot felul de tentative ..trecusera 20 de ani de act de Casatorie,, ii incalca drepturile.Nu le punem semnatura.Cred ca nu este valabil actul.

 33. Punem notari locali stentorii TRIBUNAL Banu si Gologanu, revin!..au de toate venituri mosieri sint linistiti ca-s ,, conti,,!…nu terchea berchea…sa lozeasca nebunii[semnat cu notarii valceni Banu si Gologanu.

 34. Nu au muncit ,,Ai Batrani-Dreptii din scara sfintei Biserici la lotizare raboj centralizator DSV Sinod,ore de claca,la CAP agricol, a facut notarul gresala in acte las parintii ca-s sfinti rudeniile frati surori interzis, ne-a rupt Statul roman oasele de munca sa platim stanga juridica acte.

 35. Sa mostenim carscaliciuri dure in ziua de azi…si de confuzia dinadins creata se bateau parintii vostrii noaptea, cand toti dorm!….iti facea colo un act ti-l punea bine, te omora mafia inainte ca si acum ,etern.,asa ca gurita mai moale la sistem ca nu-s mata …

 36. Una inhala etan la fabricat lumanari fara casca cu masca de protectie,fara ochelari, una inhala gaz de se uscasera materiile fecale ca simigereasa manastire, una edem pumonar ca urmare a spalaturii purificare la colive arhondaric, una cu ficatul uscat de prea multi acizi alcooli grasi cozonaci, schit…restul ,, nebune,,…isi lasasera averile, erau secta de uniforme, astea cu improprii la partid poza de grup, fata ilegale de barbati maron de sfinte Botezuri.

 37. Ii ardea de prostii tovarasului Leon Strainul ASR..Lenjerii croite si era ger canicula deranja,…imi zisera basarabenii si basarabencele azi o parabola a legii franceze testimono-matrimoniala, cum ca nu poarta lenjeriile saracilor ci articole de burghezi finante de bogati de la armata…ca de acolo a inceput incaieratura, au ramas handicapati de lenjerii de saraci ele mai mult de 13 lei articolul definitiv, nu-s zic Amin, de ,, mana cereasca ,, sarpele din arama!…

 38. La METEO ANM se estimeaza dupa trei luni de ger si vijelie crivat cumplit val de aer tropical de 20 grade celsius,m-am dus in Insula era smochinul cu roade si Galbiorul, mai era mult si inundau bondarii…este estimat Februarie…a trecut Targul de Craciunul craiovean de Ajun de sf Andrei apostol,,am consumat in ditamai gerul de era frig rau trei subsoluri de lemne, pe crivatul acela din noiembrie era o pocaita cu lenjeria la vedere fara strampi la bulane a luat bataie a alergat-o cu bolovani, ziceau de garduri electrice.O sa fie cald, sarbatorile rommales negre au trecut sintem in Primavara noi estimati intre 5/10 ani DAS KAPITAL.Am auzit prigoriile ziua erau trei hultani frumosi penati negru cu alb, in piersicul meu,zburataceau…..or sa apara cat de curand estimat o luna in piata UAT,, semintisurile de rod, cu coada si bob rotund auriu,, la noi in sat…luam un kg…estimat martie -aprile agricultura dupa sf Paste.Anunta sfanta Biserica agricultorii[fenobarbital plante…tocanita cepe cu bulion].

 39. Nu or sa treaca 20 de zile si aduce UTC UNIUNEA TINERETULUI COMUNIST ,,Martisoarele,, in librarii!…..,,Carabusi,,!….50 bani pret modic fix.Sfoara verde.

 40. Este adevarat cu numararea dosarelor pana la 20 decembrie medicina de familie din fonduri PNRR in comunele Stanesti, Costesti si Fartatesti conduse de Crucea Rosie, cica doctorii satelor lasa cabinetul cu dosarele gratis pleaca,din judetul cu municipiul Rm.Valcea judet Valcea.Spitale tratamente, medicamente,acte consiliate de sudanezul doctor sef…revin!s-a declarat DESCHIS DOSARUL MINERIADEI 1989, deaceea sint luate dosare gratuit din fisetele din pal sovietice.Sint buni de tranta ca de obicei[ii bat oamenii cu pietre in cap ca fura, nici nu adormi, ca te izbesc cu usa, face poc becul,astia ai,, Vechi,,!….nebunii lor dragi si scumpi de functionarasi contopisti.

 41. Normal…sint doua dosare medelnicere CTT,ziarist,cica acum revine sustine ips Daniel BISERICA-JUDECATORIA ori TRIBUNAL, drumul comercial Brasov inchis 100 de ani, fabrica de bere Mures la licitatie suta de ani in Valcea,ii duce la spitalul de nebuni pentru ipodiaconi/citeti[crima furt sodomiteni]….dupa vreo trei sute de ani acum alegeri presedinte UDMR Sporturi Auschwitz Austria,vin la CONDUCEREA Tarii…cu presedintele austriac, acum este lesmajestate Ana de Parma Bourbon cu Ana de Hillerin, ei au mai fost in dava Brasovului, au revenit cumparand pontificat ce stii cat veacul, la Comitat ungrovlah.Au revenit cu diformii judecatori cu accidente genetice in MUNCA.Avea oasele capului COARNE judecatorul in Munca,ochii sticleau ca magneziul albastru, mananca vitamine pure farmacii industrial cum beau americanii toata conducta de alcool,acum in martie Anticipate PSD/PNL Rocada.Alegeri politice au inceput!…era de mult asteptata au anuntat…..si uite asa curgea vremea peste Frasinei…in sulite soarele pe ceruri.

 42. ASR LEON STRAINUL Principele MIHAI stie cati tigani are RECENSAMANT Nasteri in 10.000 sate exit-polluri de marfuri wi-fi si de balotaj, monarhiste, uite un sat listat MS DOS Amarasti,este LEZMAJESTATE si treaba o sa coste cumplit, a eliberat carduri de Sanatate,, banii le Serie , la numar,, garant Scarbiciuri joburi conventii si se termina cu PFA-uri Zidari[la noi la Bonita ei sint PATRONII AUSTRIECI SCOLARI…visavis de sf Sava si Socola scoli de copisti[GOOOLOGANII fa….din aur…nu rozi tu morcovii,altora postdecembrist…asa-i dupa inaintea si potopul lui Noe,,nasteri ilegale judecate de MAGISTRATURA si gheii scoala, plati chitantier FII de ROMANI].PENELISTII PNL …partid.

 43. Ce am auzit la NOUA CIRCULARA CURIE Armata?…..sint romano-catolica, trebuie sa prinda femeile care umbla cu Necuratul la,, scaunul electric bisericesc,,mincam carne in post de pui gaina, poate nu mai postim deloc de asprimea postului, s-a modificat legea meseria actelor noi fiind misiti cu acte, trebuie sa ne scolim la POCA Magistratura bisericii,nu mai sint locuri disponibile feciori tara strainatate, sint in,,lume,,cei din manastiri oamenii au contract de munca sint angajati la Stat romano-catolici o sa avem legea si pedeapsa Germaniei sfantului Sinod in biserica Luteranii au legiferat noi legi.Deci noi nu stiim actele nu avem meserie, Aviz incarcare desfacere transport marfa, monetar cu foaia de varsamant si chitantierul Sfatul Popular domnul Dorel Solomon.Avem haine penticostale de armata ca -n 1989 in sfanta BISERICA de Culte[de Intelectuali unguri].

 44. Alta…cu Descoperirea de CEC de CARD…o sa platiti Amenda litigiu in Justitie la politia hoteliera la banca BCR…ca tineti multi bani de pensie si salariu pe carduri ziceti ca aveti garant in banci ca va pune bani in plus ca luati dobanda, scoateti din ghiseul BRD cu buletinul personal dati 1,5 la suta din suma de pe card cu chitanta am scos 600 lei mi-a luat comision 15 lei, adica 1,5 la suta din 100o,lei,va emite card nou, cu trei foi volante, v-a anuntat cu un an in urma putem extrage sin din banca BCR cu comision de 10,20 lei extragere.O sa platiti amenda daca vociferati in banca ca v-ati scos 2000 lei din 10.000 lei pe card si ati, dat, 1,5 la suta sau in jur de 200 lei comision, am platit amenda tarziu pentru DESCOPERIRE CARD, tineti pensia la fiset metalic sa nu puna gheara pe ea de TRIMITERI MEDICUL de FAMILIE.Se ia ofiterii statului de voi, comisariat sovietic com.Tetoi.Cu ziaristii mafiei.CFR.

 45. Mi-a zis diacona schimonahie din Insula Tunz.Mur…contabila muscala…ca daca reintra din ilegalitate UTC ca la ei in Nord era legal eu stiu ca din 2014 este legal HG Bucuresti Tribunal PCRd cu UTC trebuie sa ne reinscriem sa stiim datele corect in UNIUNEA TINERETULUI COMUNIST,,este la usa dvs,,in structuri si cadre de conducere[erau maici misite securiste acolo pana in 1989].Nu prostii ca sotarlele pucioase de la comuna cu haine rafinate de imi vine sa vars cica diaconite….REALITATE nene UTC.Auzi?..pamant la mitropolitul locului si noi in Schenghen?….mama Doamne!..

 46. Noi sintem niste prosti, ma!..neumblati in cartea manual ISTORIA ROMANILOR…sa vedeti ce fin se termina ca uitam sintem mandrii de tricolorul Romaniei1…Eeeemineescu!….quolibet!…

 47. La circulara armata apavil[apa] este 5 lei metrul cub apa, 5 lei metrul cub canalizare cu 83%canalizare=8 lei metrul cub, cu 100%canalizare=10 lei metrul cub in 2023,metrul cub resturi menajere 373 metrul cub reciclabile cantarite 7 lei chiar 10 lei in curand 22 lei persoana,141 cablu orange telecom, 50 lei cotizatia CAR Turism, lunara,monom CEZ ,la IREU,cca 400 lei lunar =2 persoane asigurate, la specialist bilet trimitere cu data ultimei retete cupon pensie card de sanatate ultimul act emis scrisoare, programul recuperator programare telefonica SJV.Taloanele de calatorii emise livrate 2023.

 48. M-am dus si m-am judecat la Parchet pentru treburi clare, mi-am luat singura Ascultare….4 ani am postit fara paine de masa painea alba simbria bisericii, am vazut acum reactii violente genul masculin, inghit fortat la 4 zile paine feliata doua trei felii pe zi sa nu incalc RUGACIUNEA DOMNEASCA sa fiu cinstita de oameni,,deasa plata imi voi lua,, au avut reactii violente oamenii de la curvia pacatului….regret ma smeresc cu pocainta incetez nemancatul painii,, sa va siliti sa va lasati de ura judecatii si a dusmaniei,, sa mincati paine ca sa fiti cinstiti de oameni.Azi carbuni incinsi aveam pe crestet.

 49. Si ca urmare painea feliata asociata cu ciorba din rasol de porc cu os sau fileuri din porc….luam o caldare din fonta, tocam cepe morcovi, spalam raciturile din porc cu os, punem ulei, carnea, un borcan din zarzavat, caldarea plina cu apa in clocot 55 minute, punem fidea din ou, si granule savoarea gustului, daca este nesarat in farfurie punem si sare in farfurie.=cancer tubercul inflamat sportiv de tuberculoza, neurologic in metastaza=mancare paramedici.[Banca de Credit Actualizari].restul parnai omenesti….

 50. Mama1daca tot faceti o treaba la santa beseareca la sfanta Racla sfanta Mesa cumparati SULURILE IEFTINE ale popilor nu scumpe de curve nemtesti, ca o sa vedeti urmarea si de talhari din Tanac.ambele genuri[cand ziceti!ziceti de Culte de MIR ale lui PREDA BUZESCU ati auzit de 70 ori cate 7 pentru furturi…efectiv trepidatii tren marfar…zicem amin, si de atat!…

 51. Va duceti la Triaj SJV faceti programare tehnologicul incepand de la 14 ani si casatorie act marital degrupa sanguina calcul deci din B si O dse nasc cu B si O, imposibil A si AB asdta-mi era dracul in casa elibereaza contra cost chitante si de RH si grupa sangvina or fii accidente genetice de AB gena germana adica zic ca nu le-au dat parintii mancare ca ei mananca de la CAP ceape agricol, mancare ARO, zic ca-s inlocuiti din nastere i-a torturat Statul si i-a intemnitat in dava nu miroase pielea lor zic oamenii ca nu muncesc…treaba o sa se lase cu litigiu la spitalul de nebuni, au atacat celula de baza a societatii sfanta familie.Sustinea ca AB deci mancare scumpa TURISM va retrageti la ANPCB ANSVA ii lasati pe ei la ANAT mananca cofeina dulciuri arahide usoare, io rusa gena sangvina deschisa, mancare grea de Sporturi asa si parintii…mai era un unchi…s-au atacat astia cu AB in JUSTITIE precum nasolii de cani…treaba o sa se lase urat!….noi PFA anchor blue…ca aici-s banii dvs!ATP Sfanta TREIME Sefi cu 8 clase judet GORJ de JOS Valea Jiului.

 52. Ei sint cu marfurile greco-catolice de popi scumpe sint sfintii romani,sint considerate acele haine pacate grele[Statul i-a consiliat si scolit in INVATAMANT cu popii REFORMATI…MARFA lor acum este studiata suta de ani in COLPORTAJ CORBII de PIATRA si JIBLEA Veche artizanate,de catre comunisti[au si ele marfurile un pret modic fix si mic romanescmai ieftine cele comuniste…uite asa minci hrisca in drisca!…le furau banii Strainii!…cu marfuri de CORTINA de FIER Dincolo defecte.

 53. Am avut zahar de la unii din campania de partid nu am cumparat zahar Aprovizionare Trei spice am tidula de diabet zaharat…am suportat o raceala grava cu friguri extreme dureri in scoarta cerebrala bulbi, m-am tratat ca stiu de epidemia dintre copiii mici, mi-a venit mintea la cap dupa mult timp intre timp mancasem zaharina, mi-am cumparat zahar comert sint la loc, la fel sanatoasa stiu de metastaza.EEKG.

 54. Sintb propusi acesti analfabeti de REPUBLICANI vinovati de denaturarea adevarului la TRIBUNAL sa fie dusi la LEGIONARI cu semne la Cavouri peste 6 clase ELEMENTARE pana la 11 clase sef tehnologic de profil Turism…or sa aiba scoala grea gratuita roboti steno[ei fiind platiti steno de germani nu de romani] si integrarea lor in societate[institutionalizati toti de catre comunisti si noi si ei[dincolo de moarte multime de suflete se zbat in tartarul foc mistuitor ca au fost zgarciti nu au bani sa treaca prin vamile vazduhului ca nu au facut judecata daca au stiut nici celor bogati nici saraci].Propun de la partid PNTCD pe tovarasul MILUT SEF de Proiect.

 55. Sa nu va duceti la REPUBLICANI fiind gena de REPUBLICANI ei sint considerati oameni neserriosi de catre Statul Roman, nu-s primiti la SISTEM la COMUNISTI in STRUCTURI de CONDUCERE si CADRE de PARTID in judetul Valcea la Arta in Justitie o sa va cacati pe dvs de foame si sete va omorati de dezastru marfuri stricate chineze adica, si o sa ajungeti ca cersetorii si vagabontii din municipiul Tg.Mures izgoniti de catre JUDECATORIE[i-a dat luna trecuta la televizor].Partid AUR Lider G.S.

 56. Cand cumparati un ceas de mana de orice conditie la un pret mic,,inchideti ratul marlanului de porc JARDEL de 600 kile comunist organizatia UTC, dovediti..ca tineti cu Eeeminnessscu,,!…capit!…only jetn rules Corchi Maxim, baes Cost…comuna.ot Bucov.

 57. Sintem prosti nescoliti fara money de scoala ceasul mic de mana are bateriepusa anod catod…nu ca a dat bani ca tipic comunistu,sa stie pe ce culoare chimica se farica cubul logic de culori bobinaj filare.Martin Luther kings in the society woods.

 58. Sa mai umble cu UCIGAL TOACA MORTUL aia cu un singur creier la UCECOM,genetica lobi temporali, parietali, occipitali si sa nu aiba dreptate,sa afirme ca sint arieni la MUNCA NEFUMATORI si ei nu-s in BRIGADA nici in vis nu stiu nu pot sa sape!…i.q=180[era un neuron din milarde new -age performat] zic si io ptiu imi scuip in sange..buletinul de diaspora I.Q=la Rusi contra cost.

 59. A zis Hristos!sinteti 1,2,3 intelesi intru Numele Meu Ma rugati Eu fac, daca nu este ceea ce cereti, Eu va dau ce cred ca Inlocuie!…..hermeneutica filozofiei religioase TIMISOARA.

 60. Ne fortase popa anul trecut 2021 sa dam 10 lei noi la NASTEREA DOMNULUI…nu trece anu…pac agricultura din gospodarie…furase bani radea de noi isi lua sulurile ieftine de chiabur io in partid AUR am votat cu tovarasii Lavric si Tarziu..pe timpul celui de-al treilea ceapist agricol CAP tanasa era de trei ori suma imprumutata la BOIER isi lua furnituri scumpe cavouri apropo de 1989[la Turism].ce?e legal?…ii luam indarat!…unul singur este Dumnezeu IEHOVA, restul oameni pe pamant nu in cer unul director PLIN unul ADJUNT CAP Ceape agricol GAS.

 61. Este TINCTURA de IOD, cu IODURA de POTASIU Antibiotice atb, si Iodura de potasiu alge marine K, in farmacii la pret pana variaza 10/100 lei[cica sangele].diaree de origine apoasa enurezis erizipel si voma tuse].si microbul din tub golit urina fecale.

 62. Auzi?…sa ma trazneasca dracu necazul noaptea in somn, la 55 ani de vorbe si fapte penale de straini si locali de prostituate lenese si imputite si talhari leprosi…sa dau naiba de dracu!….

 63. Am zis!…ce manichiuri pedichiuri pe prostituate de 80 ani franceze…i-am zis!du-te fa dracu si vezi ce Actualizare,foi volante ai in Banca ca te ard in carlig la Balaceanca ca sinteti comunisti prosti!….

 64. De 30 ani istoric cronologic patimesc in medicina generalista si plafara,de concernul Baiern, la fabrica de medicamente argesana de Sus Vinju,Argesfarm, era Monopol, panacee mirobolane apa de ploaie, se aude ca regim deschis 60 ani in curgere timp pe viitor din prezent, se reintorc , iar monopol, nu stiu….comandul!….

 65. Ochi aveti si nu vedeti si nu ati auzit ca s-a apropriat imparatia cerurilor cu marfurile bisericesti ochi aveti si nu veti vedea pana in sfarsit cand veti zice Doamne cine l-a omorat pe Hristos bine ca nu io[marfurile SINODULUI BISERICII pentru nevoiasi]!…io cred in grupa de sange personala din B si O iese B, si O, nu cred in copiii imposibili legaturi cu A si AB.Asa zic!cred in Grupa[fac si dreg]!….

 66. Luam sorturi fabricate de Armata de la Mobila gena rusa le purtam dedesubt, s-a terminat citatul cu FISCUL revenim la genul genei deschise geanta si hainele parinti/scoala, sint de 10 lei[cica incaieram Painarii fara Avize marfa retete consacrate 100 buc/zi=2500 lei in mana colectiv 30 mii lei etichete labeluri].Sa fiim atenti la sort armata MOBILA.

 67. A zis EXARHUL Plaiuri exarhat Androni acum 7 ani, ca se va trece la COMUNISM , zeliotii Adunare bisericeasca, se va trece la Lista de nume lemne parohie se va platii contributie anuala de 40 lei persoana trecuta document, se va trece la Biserica Globala,si Vesmantul de panza al lui ips TEOCTIST ARAPASU, sa ne lasam de cercetari literatura Balti Cernauti,sa ne vedem de Apa Vavilonului a Mica sfanta Boboteaza sf Ion[noi facem fermece sintem incaierati ne paste Necuratul] se aduce un Obol, se va trece la acte Staretie Musatesti Robaia ips Ilie Sturzu, se VA DESCHIDE CARTEA Talantilor am cerut 7 cica de cate 5 monezi de 10 bani,am dus ,,un vas de argint lui Amira,,…deci 3,50 toata treaba ETICII NICOMAHICE se numeste SEMINARUL PREOTI cu ARHIEREUL NICOLAIE SOCOTEALA AGRICOLA Dvorit dregit ,, vinuri,, MUSCALII BISERICESTI.Erau talantii dubloni de 50 bani cu efigii monarchiste izvorati din comertul stradal uat.Ce a legat cu Cuvantul exarhul Andronii sa nu treceti[maica necanonica a zis la mine biologi forestieri].

 68. Ati auzit de Sf Ilie sau Iehov=DUMNEZEU[matematica, lege, masura drogherii]….sa renuntam la Atosul romanesc si grecesc, ca a inceput INSELATORUL sa ne atace sub felurite forme urate iesite din comun[acolo unde nu-i lege unde nu-i tocmeala]….revenim la muntele sfant Macin,Tatra, Apenini, Gradistea Cogaionon.A venit Necuratul sa atace sub felurite forme urate la Guvern…revenim din lavra VLADIMIRESTI la chivotul sfintit beer-seeba ori lavra PAREPA.La Frasinei raman lavrele USTENIA dunareana si lavra Vovidenia Nord Suceava, HORAITA, Brancoveni -Mislea,Saracinesti, Tibucani, Tanacu Bistrita valceana,Rebra dunareana,Plumbuita Bucuresti,Pasarea Ilfov-Pipera, schitul VORONA Botosani,Galbina si Valenii de Munte jud.Arges,si lavra Sambata Marginimea Sibiului.Daca furi de unde dracului sef ardelean sa se immulteasca vietuitor la urmasii tai, stiu de o lege socoteala, eu am dreptul muncit scolit nu altii, nu fur mie-mi da toata viata se immultesc painea si pestii[conduse de Regina Lumii].

 69. Sa dea Dumnezeu sa cada in BISERICA GLOBALA Ortodoxa nationalista pe schitul insular Calim.Ostrov…cerea 600 euro la 16 ani sa dea iconita vulturareasa sf Ana de la Rohia celor ce nu au muncit cande DIACONIA MONAHALA incepe la 40 ani vine singura iconita pe GSM MOBIL…o tragi in rama[daca ati catadicsit vreo munca daca nu, la 80 de ani[oltenii].cand vin drepturile de contabili ardeleni vine iconita singura….interzic furtul de daruri sfintite lasam suta de lire sterline monahii straini sf Mina Rm.Valcea sa scapam dracu de ceata de cioclii, nu sintem noi Alesii sa se duca in strainatate MARI DERATIZORI[ei in sf Altar pacatosi] pentru mine PIERDUTI, definitiv [Sa-i lasam in pace nu-i SOCOTEALA ceruta de noi lui Iehova sfant TESVITEAN ILIE…sa ploua sa ninga, sa ne rugam la munte].Toate le-am facut sa ne rugam zilnic sa ninga sa ploua…..conductele la arieni ale IMPARATULUI JOSEPH hidrocentrale baraje.GROFI, COMITI.

 70. Trebuie sa luam,,LUMANARE PLATITA la IMMORMANTAREA noastra la CAP….este una din plastic cu baterii adventista de 10 lei mare nu in miniatura groasa de festila candela in sfesnic purpuriu,cu doua baterii de 1 leu mici toshiba tine o saptamana zi noapte in geamlac=11 lei]…se schimba saptamanal bateriile[este un mare LED luminos noaptea]…in magazinele VAMII Meme.Asa am auzit la Popi.Si de CONTRACTUL de PARASTASE si alte COLIVE ale POPII…pune Semne in coliva apartinatori…ne-a judecat de 10 ani….suni dai platoul si tiparul comert, de 15 august si 8 septembrie[duminica tamaiem cu catuiul comert mormintele cimitir].Sint doua societati agricole in sat de colive…si altele de colaci.4 lei colacul oltean,cel de meserii cantarit 500/1 kg cca 30 lei[numai UNII].Cui a dat meserie popa biserica sa-i cinstim drept Maistrii.

 71. Asa si colivele–-de 10 ani ne-a judecat TRIBUNALUL de Popi…faceau Florentinele colive..revin..ele tin cartulii de botez=NECURATUL si INSELATORUL.Am gasit in Mana Maicii Domnului iasomia, bete de la elastic coparseu..rapid s-a uscat pe primavara, jar am mancat cca 4 ani, a inverzit una noua o udam cu aiasma deabia a crescut iar..era sa avem pagube in gospodarie.S-a daramat de hoti biserica MASA GROPARILOR CIMITIR,,nu tamaiem pe morminte straine, zice teologia ortodoxa, ce apartinere avem cu acestia?]…

 72. Cica dorea un palton negru bisericesc la exorcist Mortul noaptea la deshumare la 7 ani[s-au luat la 7 ani cum au explicat numai vinovati in juramant ca erau tarasi grapisi anapoda..a zis nu trece 7 ani si-l iau pe asta ca rade io om serios am muncit ce sa fac, uite in ziua de azi, sa puna potera pe ei, ca nu-s neam, sint sas]!…din timpul vietii carti de tarot astrologice.Stai ca ti-l iau io pasta care a vorbit urat pe la usile popilor,asa explica, ca eu sint in randul lumii nu ei!..atat!…

 73. Ca sintem partid FRATERIST VII si MORTII Regula Vecinica[muntele Buil].Tesviteni.Fiecare cu ce-l doare ca doar nu m-oi argasii io pe unde nu a incercat nici Satanaila, pe unde umbla mutu caprele, acolo ciorile dregesc si dvoresc[visavis de crucea de fer in cioc NAVA CIOARA pe langa sfanta BISERICA de MIR]…i-a legat hotii buluc noaptea cu sfori chimisti Sinod i-au ars cu lumanarea televizat i-au judecat per OBCINE pana au murit[au luat tot si au aruncat in gunoi ce era al lor drept sfant, cu judecata cu care i-a judecat]!….nici apa nu beau oamenii de ei ci din iaz ca porcii si cataii.

 74. Esta clorhaminha in apa, busea materia fecala halena fetida afar cu sange, vai amar de putorime de iaz de suflete judecate cu chin si amar de Mamornita era vaier mare si judecati dupa Babilon.Furau sa cada dracu dupa 1989 pe Prosti la CLACA de MOSNENI=Premiul HERDER SOCIALISTAZOMagistratura tutorial contabil act document CAP.138 lei lunar /7 luni an.Ii da celui ce are celui ce nu are i se pare ca a avut si i-a si luat!cuvant din sfanta Traditie.Iobaga.

 75. Alta poanta….zici ca esti greco-catolic la sfanta lavra ca mostenesti cu fratele tau…in ziua de azi, ii clauza cu legile vechi si uniforma este legatia testamentara notar judecata mortului…daca i-ai muncit daca te-ai inteles daca nu du-te dupa ofiterii fascisti la Front….daca doresc stramosii tai sa te primeasca cu panza in lavra…alta cica domn IOHANNIS sustine ca jurnalistele schizofrenice straine trebuie taiate ca jorditele care nu rodesc si spulberate din anotimpuri, unde-i plans chiot si vina lor nu dispare in veac!asa si aceia Martiri Revolutie in Articole noi cu proxenet patriarhal.Cica acte gostile.GENERALA 8 clase….din exemple.

 76. Personalul cler bisericesc citesc zilnic Acatistul sfintilor Ioachim si Ana iar LUMEA din afara Acatistul sfintilor IMPARATI Constantin si Elena zilnic.Anatema.Nu cunosc chipul in voi, departati-va de la Mine, ,, usa s-a inchis de la Dumnezeiasca Imparatie!…

 77. Inchinati-va sfintilor ROMANI…Sfanta Maria Petre de la Parepa, sfanta Veronica Barbu, sfanta Miharela Iordache, sfantul Iustin Parvu,sfantul Irodion de la Lainici sf monsenior Vladimir Ghica.Toti sfinti romani in lavra Neamt.Si sfanta Agafia Ilie croitor BOR Mama sfantului Iile Cleopa.

 78. Aduc in sfantul CIN Monahal indarat la sfanta Biserica soldatii si artistii.,si muscalii functionari….asa or sa-si ia plata pentru apostolatul sarii care este afara aruncata in glod jucata in picioare de oameni.

 79. Sa ne votati pe noi megiesii iobagii razesi visinii din Comitat burghezo-mosierimea,in Trapeza,proscomidie anuala si livrete armata adventisti anuale, fiecare, ca nu umblam precum chiaburii cu genetica ci functii Sistem CAEN…si altele gmbh PFA Curzabeit si Telemunca[bucatari-reporteri de partid si activisti de partid, mecanici-gardieni, croitori-gestionari magazie, maistrii-mecanici,hotelieri-jurnalisti acreditati, ospatari-mucitori in turism,vanzatori-gestionari Caen, [toti Mobila].

 80. Mi-am inchinat viata intreaga lui Carl Gustav Jung,[Dreptul], in copilarie tineam cu sf Sigismund Freud[este adevarat].La biserica la Suceava este un card legitimatie cu cip de cler bisericesc crem culoarea.Noi?…cu capul inainte in canalizare!….regimul actelor penticostale de armata.

 81. Io, in sfanta biserica si partid Miscarea interzic biserica occidentala de Vest, si alti eretici sustin din lipsa de fonduri bunuri obstesti biserica de sud armeano-copta, de nord romano-catolica si de est panslavistii, nebunii interzisi in discutii, legamant vecinic[de cedare de organe contract la SANEPID Substitutie].Votez cu Arapasu Teoctist Toader, in Rang de sfant Calugar.In extrasele legalizate cersetori si vagabonti interzisi pe raza municipiului Targu Mures=elvetienii sovietici arte vizuale si datornici patroni[la furt la noi in tara].

 82. Nebunii cu altare necunoscute de neuromintali furau penicilina chirurgicala cu tuica din doage mancau ciocolata de tuberculoza sanatosi in cantitati mari furau lozurile de la marfurile Sinodului cuvenite FUNCIARULUI Ilegalist de oieri avocati interlopi, legali,ale oamenilor, si noi zbarci de lipsa apei potabile cica,,Obcine furate,,…..cica duplexuri pe,, casa Scarilor in Sistem C.O.R si nu ,, miscau legea,ofitrasi,,!…

 83. Alti croitori lavra Neamt romana straromani schit sf Ilie Berzunti maica Eudoxia Manolache croitor Flaviana , Eliconida si maica Grigoria,si acatiste romane sf Dosoftei, Isachint sf Ion Rusul,acatistierul de la Valcea sf Petru si Pavel, sf 40 mucenici Sevastia, sf Ecaterina,sf Maria Isus Hristos sf Ioan,sf Nicolaie, sf Vasile sf Fanurie.

 84. Sfintii agricultor[i Filip Atal Camasie Zotic ]Antonie cel Mare, Cosma Etolul, Modest Damian,Haralambie Pantelimon, Trifon Stelian,sfintele Elisaveta,Anastasia, Irina,Marina,Alexandra,sf Silvestru.[stejarul Zamvrii].

 85. Si sfintii ESOTERISTI schit de popi din Gruiul Lupului Racovita judet Valcea[verzi coloana infinitului macheta Brancusi].mererii Teoctist Toader Arapasu.

 86. Acesti comunisti veniti in ANPCB organizatia domnului chimist Mincu, au venit sa deveseasca STOCURILE GALANTARE cu orez, porumb, orz orzoaica bob sferic rotund lat si spartura,nu stiu ca-n Stocuri sin psihopatii georgieni doctori de Balamuc coborati infam in rangul de pacienti doctori de spital de nebuni,,,fac EXPERIMENTE, pa Mai mari,,….le crauia capul de durerea foamei, in febra convalescenta boala de copiii si ratie lunara de Batrani.

 87. Ascultarea lumeasca este la Ierodiacon marfuri de gospodari noi si vechi serii de fabricatie si schimonah marfuri de cioclii,si bisericeasca laIpodiacon rusesti si multiple si Citet vami.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More Stories From Comunicate

About Corespondenți Curierul de Vâlcea,