Polițiștii au aflat identitatea bărbatului care umbla gol pe străzile Râmnicului (Atenție: Imagini interzise minorilor!)


Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea au trimis un comunicat de presă în care au venit cu informații despre bărbatul care, în această după-amiază de 5 mai, în jurul orei 18.00, se plimba dezbrăcat pe strada Calea lui Traian din Râmnic.
„Polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un barbat se deplasează dezbrăcat pe Calea Lui Traian. La fața locului, în momentul în care polițiștii au încercat să-l conducă în afara părții carosabile, acesta a încercat să lovească un polițist, moment în care s-a procedat la încătușarea acestuia, fiind condus la sediul Poliției Municipiului Ramnicu Valcea. Bărbatul nu a fost cooperant și nu i s-a putut stabili identitatea. În urma verificărilor efectuate, a fost stabilită identitatea bărbatului: are 51 de ani și este din comuna Vaideeni. Acesta a fugit, în cursul zilei de azi (5 mai 2019) din Spitalul nr. 2 de psihiatrie Râmnicu Vâlcea, unde era internat”, au anunțat reprezentanții IPJ Vâlcea.