Pelici a debutat cu victorie pe banca municipalilor


• CSM – Posada Perişani 3-0

Miercuri, pe sinteticul din Zăvoi, fotbaliştii Clubului Sportiv Municipal au obţinut primul succes din perioada de pregătire. După şapte partide în care au înregistrat doar două remize şi cinci înfrângeri, toate sub comanda antrenorului Laurenţiu Tudor, se pare că venirea lui Alexandru Pelici pe banca tehnică a adus un suflu nou în tabăra râmnicenilor. Prima „victimă” pe care aceştia au reuşit să o facă, în mai mult de o lună de la momentul în care au început partidele de verificare, se numeşte Posada Perişani, adică liderul Seriei Nord din Liga a IV-a şi campioana en-titre a judeţului nostru. Municipalii s-au impus în acest amical cu scorul de 3-0, reuşitele gazdelor fiind semnate de Olivian Surugiu, Nelu Nicolae şi Constantin Stoica.

Încă două „teste” până la reluarea campionatului

Noul antrenor de la CSM şi staff-ul tehnic al echipei au stabilit alte două partide de verificare până la debutul returului actualului sezon. De această dată, municipalii vor evolua în compania unor grupări mai puternice, din acelaşi eşalon valoric. În primul meci, programat pentru sâmbătă, 2 martie, vâlcenii se vor deplasa la Buftea, acolo unde o vor întâlni pe ACS din localitate, grupare care activează în Seria Est a ligii secunde. Următorul meci de verificare va avea loc în data de 9 martie, adică exact atunci când se va disputa şi prima etapă a returului. Însă, cum CSM şi FC Olt Slatina vor fi nevoite să stea în această rundă inaugurală, neavând adversar cu care să joace, oficialii celor două cluburi au programat un meci de verificare pe „Municipalul” din judeţul Olt.

Pelici nu a venit cu mâna „goală”

Odată cu instalarea lui Alexandru Pelici pe banca tehnică, doi fotbalişti care au evoluat ultima dată pentru Voinţa Sibiu au fost transferaţi la CSM, aceştia alegând să îşi urmeze antrenorul după ce clubul de pe malul Cibinului a fost desfiinţat. Astfel, mijlocaşul Ciprian Străuţ şi atacantul Istavan Szabo vor veni în sprijinul celorlalţi jucători din Zăvoi în tentativa de a evita retrogradarea clubului râmnicean în Liga a III-a.