Patru juniori de la Damila, în cantonament cu FC Băbeni


Cei mai buni fotbalişti ai grupei de juniori de la FC Damila se află în cantonament la Horezu, alături de una dintre formaţiile considerate drept o „surpriză plăcută” la finalul turului de campionat în Seria Nord a Ligii a IV-a vâlcene, FC Băbeni. Cei patru tineri fotbalişti sunt Mădălin Bărzăgeanu, Adrian Piron, Narcis Mazilu şi Andrei Nica, primul dintre aceştia, fiul primarului din comuna Mihăeşti, fiind golgeterul echipei de juniori a Damilei în turul campionatului naţional de juniori republicani A, cu 14 goluri marcate.
 

Meci de verificare cu AS Căzăneşti
 

Grupa de juniori republicani a clubului Damila, pregătită de tehnicianul Marian Deaconescu, va susţine un meci amical în compania formaţiei AS Căzăneşti, echipă pregătită de experimentatul profesor Vasile Grosu. Partida va avea loc duminică, 17 februarie, cu începere de la ora 12.00, pe terenul central al Complexului Sportiv „Oltchim” din Râmnicu Vâlcea.
 

Smedescu poate evolua în retur pentru Damila
 

Dorit de antrenorul grupării vâlcene, Graţian Smedescu era împiedicat să semneze contractul cu formaţia „alb-verde” de un obstacol neprevăzut. Cum el mai evoluase în acest sezon pentru două formaţii (FC Oltchim Rm. Vâlcea şi CS Vişina Nouă), transferul la Damila ar fi însemnat trecerea la un al treilea club, fapt interzis de regulamentele Federaţiei Române de Fotbal. Totuşi, în urma memoriului depus la Bucureşti, cum FC Oltchim s-a desfiinţat, tânărul mijlocaş a primit „undă verde” pentru un nou transfer şi s-a alăturat deja celor nouăsprezece fotbalişti care se află în oraşul Gyula din Ungaria, acolo unde desfăşoară un stagiu de pregătire.