Organizaţia Femeilor Liberale filiala Vâlcea îi invită la referendum pe cei care doresc un viitor mai bun pentru familiile lor


Organizaţia Femeilor Liberale a atras atenţia în repetate rânduri asupra faptului că familia românească a fost grav lovită de guvernarea PDL, prin toate politicile care au afectat grav familia, pe mai multe planuri: educaţie, sănătate, economic. Acum, pentru viitorul copiilor noştri, îndemnăm cetăţenii să meargă la vot, pentru a vota pentru demiterea lui Traian Băsescu şi pentru sfârşitul epocii de umilinţe a poporului.

În ultimii trei ani de zile, această grupare portocalie condusă de președintele Băsescu împreună cu marionetele Boc și MRU au reuşit să ducă țara într-un colaps greu de imaginat în timpul guvernării liberale, şi au făcut acest lucru aplicând politici care nu aveau nici un fel de legătură cu realitatea românilor.

Tăierile de salarii și pensii, micșorarea și eliminarea indemni­za­țiilor și ajutoarelor pentru mame și ceilalți membri ai familiilor au lovit greu în familia românească.  În același timp sistemul mafiot cons­truit în jurul lui Băsescu a copleșit toate instituțiile din Româ­nia. Oamenii politici au reușit cu greu să oprească acest lucru în Par­la­ment. Mai grav este că același Băsescu acum vine și se eri­jea­ză în apărător al democrației după ce în cei 8 ani de zile cât a fost președinte a utilizat toate metodele consacrate ale vechii Se­cu­rității: ascultarea telefoanelor, întocmirea de dosare penale la comandă, subordonarea justiţiei, amestecul în activitatea de legiferare a Parlamentului și abuzurile contra instituțiilor. Si lista abuzurilor poate continua.

Este nevoie ca noi, femeile din România, să luptăm și să dăm un vot pentru restabilirea statului și democrației în România. Să dăm un vot pentru recâştigarea drepturilor pierdute de către mame și de către frații, părinții sau copiii noștri. Avem o singură soluție, să participăm la referendum și să votăm. În acest fel noi vom decide care va fi soarta României pentru următorii ani, vom decide viitorul copiilor noștri. Guvernul USL va continua să aplice măsuri care să restabilescă drepturile pierdute de către populație: revenirea salariilor personalului bugetar la nivelul din iunie 2010, restituirea sumelor reținute fără bază legală pensionarilor, creșterea încasărilor bugetare prin eficientizarea administrării fiscale, deblocarea posturilor din învăţământul superior.

Avem nevoie de sprijinul tuturor cetățenilor și în special de cel al femeilor care se confruntă zi de zi cu austeritatea si măsurile irationale impuse de fosta guvernare portocalie . Femeile în primul rând sunt cele pe care contăm că vor spune DA demiterii lui Traian Băsescu pentru că femeile sunt cele care au vazut  că este din ce în ce mai greu să se descurce cu un venit diminuat, că trebuie să plătească mai mult la doctor, că statul nu încurajează natalitatea, că le-au fost călcate in picioare drepturile și demnitatea . Trebuie să participăm la vot și să spunem un DA hotărât demiterii lui Traian Băsescu.

preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale Vâlcea,

prof. Mihaela Andreianu