O noua clinică din Vâlcea în contract cu CAS pentru efectuarea RMN-ului


Casa de Asigurări de Sănătate Vâlcea a pus la dispoziția tuturor vâlcenilor lista furnizorilor de investigații paraclinice – analize de laborator, valabilă începând cu data de 1 mai 2022.
„Creșterea și diversificarea ofertei de servicii medicale contractate în beneficiul populației județului Vâlcea, urmărind o distribuție uniformă și echilibrată a furnizorilor de servicii medicale pe întreg teritoriul județului, a constituit obiectivul major pe care conducerea CAS Vâlcea și l-a propus cu ocazia sesiunii de contractare recent încheiată”, a declarat ec. Alin Voiculeț – director general CAS Vâlcea.
Astfel, începând cu data de 01.05.2022, oferta de servicii medicale paraclinice disponibilă pentru populație s-a mărit, prin apariția unui furnizor nou, care oferă servicii de imagistică medicală și medicină nucleară (RMN). De asemenea, furnizorii tradiționali au adăugat, în oferta deja existentă, servicii de investigații paraclinice (imagistică medicală și medicină nucleară – CT și RMN).
Lista completă a furnizorilor de investigații paraclinice în contract cu CAS Vâlcea, tipul de investigație paraclinică pe care-l pot efectua și datele de contact ale acestora le regăsiți accesând link-ul: http://www.casan.ro/…/lista-furnizori-in-contract-2.html
„Reamintim asiguraților că, pentru investigațiile paraclinice efectuate în regim ambulatoriu necesare monitorizării pacienților diagnosticați cu COVID-19, după externarea din spital sau după încetarea perioadei de izolare, precum și a pacienților diagnosticați cu boli oncologice, diabet zaharat, afecțiuni rare, boli cardiovasculare, boli cerebrovasculare, boli neurologice nu există limită de fonduri bugetare.  Investigațiile medicale sunt decontate furnizorilor integral, cu obligația efectuării acestora în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data solicitării de către asigurat”, a concluzionat sursa citată.