Niculescu: „Singuri ne-am făcut jocul greu”


Sosit destul de dezamăgit la conferinţa de presă desfăşurată la finalul partidei dintre CSM şi Minerul Motru (scor 2-1), antrenorul vâlcenilor, Claudiu Niculescu, a pus evoluţia slabă a elevilor săi pe seama înfrângerii de la Craiova, mărturisind că aceştia au fost foarte afectaţi după eşecul din Bănie. De asemenea, fostul atacant al echipei Dinamo Bucureşti şi al naţionalei României a afirmat că nu toţi jucătorii pe care îi pregăteşte au intrat foarte concentraţi pe teren în partida cu Minerul Motru.

„Ştiu că nu am făcut un meci prea bun. Mă aşteptam la mai mult. Cred că băieţii au fost afectaţi după înfrângerea din etapa intermediară de la Craiova. Le-am spus că în meciul cu Motru nu trebuie să ne uităm în clasament, pentru că această echipă, deşi este pe ultimul loc, poate produce surprize. Unii au intrat concentraţi, alţii mai puţin. Singuri ne-am făcut jocul greu. Însă, cel mai important este faptul că am reuşit să câştigăm meciul, greu, pe final, cu noroc şi să luăm cele trei puncte. Asta contează cel mai mult. Peste ceva timp se va şti doar cine a câştigat, nu şi în ce fel”, a mărturisit tehnicianul vâlcenilor.


Niculescu: „Se anunţă ninsori. Cred că meciurile din ultimele etape se vor disputa pe terenuri desfundate, îngheţate”


Până la sfârşitul anului calendaristic, vâlcenii vor mai disputa cinci partide oficiale, toate contând pentru returul sezonului regulat 2013/2014, două pe teren propriu (cu FC Olt Slatina – 16 noiembrie şi CS Mioveni – 7 decembrie), respectiv trei în deplasare (cu FC Bihor Oradea – 23 noiembrie, UT Arad – 30 noiembrie şi Gloria Bistriţa – 13 decembrie). Antrenorul de la CS Municipal Râmnicu Vâlcea şi-a exprimat punctul de vedere asupra programului destul de încărcat pe care echipa sa îl va avea în perioada imediat următoare, afirmând că vremea rece care se anunţă lunile viitoare poate afecta serios calitatea meciurilor, dezavantajând echipele mai tehnice.

„Am auzit că în perioada următoare se anunţă ninsori. Iar cum echipele de Liga a II-a nu au terenuri cu sisteme de încălzire, cred că meciurile din ultimele etape se vor disputa pe terenuri desfundate, îngheţate. Cred că Federaţia de Fotbal putea alege ca o parte a celor cinci etape din retur programate în acest an să se dispute în primăvară. Era mai bine pentru calitatea jocului de fotbal şi pentru suporteri”, a concluzionat tehnicianul de la CS Municipal Râmnicu Vâlcea.