MINISTRUL CÎMPEANU SE CONSULTĂ CU DASCĂLII VÂLCENI
înainte de adoptarea Legilor Educației


Dacă miercurea trecută, pe 3 august 2022, liberalii vâlceni au organizat, în sala de festivități a Teatrului „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea, o dezbatere pe tema modificărilor legislative care vor fi integrate în viitoarea Lege a Educației, iată că, de data aceasta, Vâlcea va fi gazdă pentru o întâlnire cu și mai mare importanță despre același subiect.
În concret, vineri, 12 august 2022, cu începere de la ora 13.30, în sala de festivități a Colegiului Național „Mircea cel Bătrân” din Râmnicu Vâlcea, se va desfășura încă o întâlnire pe marginea aceluiași subiect, intens dezbătut în ultimele zile în diferite medii din țara noastră (cu precădere în online). Noutatea este că la această dezbatere va participa chiar și ministrul liberal al Educației, Sorin Cîmpeanu. Sunt invitați să participe directori de școli din județul nostru, cadre didactice, parlamentari, consilieri județeni și locali, dar și orice persoane interesate de reformele care se doresc a fi realizate în sistemul de învățământ preuniversitar românesc.
În context mai este de amintit că, tot în aceste zile, la Râmnicu Vâlcea se desfășoară și întâlnirea anuală a membrilor Consiliului Național al Elevilor, la care va participa și ministrul Sorin Cîmpeanu.