Mărţişoare social-democrate!


„Primăvara asta se poartă roşul!” este mesajul cu care tinerii social-democraţi au împărţit mărţişoare cu prilejul zilei de 1 Martie 2011”.

Manifestarea este prima organi­zată în acest an de către Organizaţia Judeţeana de Tineret a PSD Vâlcea şi deschide practic seria mai multor ac­tivităţi pe care tinerii sociali-demo­craţi le vor organiza în decursul acestui an. „Astăzi, am împărţit în centrul Râmnicului dar şi în cartierul Ostro­veni sute de mărţişoare pe care eu şi colegii mei le-am pregătit pentru această zi specială!

Este numai un gest simbolic prin care dorim să ne arătăm preţuirea faţă de doamnele şi domnişoarele din Râmnicu Vâlcea, dar şi un gest prin care am dorit să popularizăm site-ul TSD Vâlcea. Acesta este o altă iniţia­tivă a noastră şi ne propunem ca, pe data de 10 martie, site-ul să iasă din construcţie şi să devină complet operaţional.

Am ieşit în stradă să facem un gest frumos, un gest pentru care am muncit o întreagă echipă de colegi cărora aş vrea să le mulţumesc încă odată cu acest prilej!”, a declarat Lucian Rădulescu – Preşedintele Organizaţiei Judeţene TSD Vâlcea. Acţiuni similare se desfăşoară şi în organizaţii de tineret precum Costeşti sau Bărbăteşti!

Biroul de presă