Mâine va avea loc reunirea „chimistelor mici”


Handbalistele de la CS Chimia, pregătite de antrenoarele Nicoleta Lazăr şi Cristina Rouă (principal, res­pectiv secund) vor reveni, începând de mâine, la primele antrenamente ale noului sezon. De altfel, ziua de 10 iulie este dedicată reunirii majorităţii secţiilor din componenţa Clubului Sportiv Chimia Râmnicu Vâlcea.

Deşi au un viitor oarecum incert, cel puţin în privinţa participării în cadrul noii ediţii a Diviziei A, cele două antrenoare sunt optimiste la începutul sezonului, ştiind că nu pot fi învinse atât de uşor de inerentele probleme financiare din această perioadă. În plus, chiar şi în nefericita eventualitate în care, forţată de împrejurări, echipa nu va mai fi înscrisă în noua stagiune a Diviziei A, CS Chimia va participa în continuare cu sportivele sale în cadrul campionatelor naţionale destinate junioarelor I, II şi III.

Trebuie amintit faptul că, în sezo­nul 2011/2012 al Diviziei A la handbal feminin, sportivele Clubului Chimia au obţinut un rezultat onorabil. Chiar dacă au evoluat pentru prima dată în cariera lor la un nivel atât de ridicat, iar media de vârstă a echipei a fost uneori cu mult sub cea a adversarelor întâlnite, „chimistele mici” au reuşit să încheie competiţia pe poziţia a IX-a (la numai două puncte distanţă de locul al V-lea), din totalul celor doisprezece compe­titoare.