Mai aveau puţin şi ieşeau din ţară!


• un stadion care nu era luat în calcul de nimeni a fost ales să găzduiască derby-ul Olteniei, între FC Universitatea Craiova şi CSM Râmnicu Vâlcea


Cu stadionul de la Severin suspendat pentru două etape, din cauza gravelor incidente provocate de suporteri la partida din Cupa României cu Petrolul Ploieşti, oficialii echipei lui Mititelu s-au zbătut mult zilele acestea să găsească o arenă care să îi găzduiască în meciurile cu CSM Râmnicu Vâlcea (programat sâmbătă, 12 octombrie) şi Gloria Bistriţa (sâmbătă, 26 octombrie). Însă, ca un paradox, nici o administraţie locală din Oltenia nu s-a arătat dispusă să pună la dispoziţia echipei considerate ca fiind cea mai iubită din întreaga regiune vreun stadion! După refuzul subit al edilului din Caracal, care îşi dăduse iniţial acordul pentru folosirea Stadionului „Parc” la meciul dintre Universitatea şi CSM (acesta recunoscând ulterior că a fost supus anumitor presiuni politice pentru a-şi retrage decizia), controversatul om de afaceri Adrian Mititelu a înţeles că nu este văzut cu „ochi buni” în Oltenia şi nici o altă administraţie din regiune nu va trece peste „indicaţiile” venite din Bănie, singura soluţie fiind găsirea unui stadion în afara Olteniei.

Deşi, pe surse, au fost vehiculate mai multe variante, printre care, mai în glumă sau mai în serios, şi oraşul Vidin din Bulgaria, iată că, în cele din urmă, gazda Universităţii pentru următoarele două jocuri de „acasă” din Liga a II-a va fi orăşelul teleormănean Roşiorii de Vede! Partida cu CSM Râmnicu Vâlcea se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 15.00.