Localnicii din Câineni, încântați de reabilitarea Dispensarului medical


De ceva vreme, Dispensarul medical uman din comuna Câineni a intrat într-un amplu proces de reabilitare, atât pe exterior, cât și pe interior, iar localnicii abia așteaptă rezultatul final. Nu puțini sunt cei care s-au interesat de tot ce presupune investiția, de la costuri până la lucrări propriu-zise, în final felicitând conducerea Primăriei Câineni, în speță edilul Ion Nicolae, pentru proiectul demarat.
„Era și cazul să se reabiliteze acest dispensat, atât de util localnicilor”, „Merită pus în funcțiune în condiții optime. Felicitări!”, sunt doar două din multele mesaje transmise de cetățeni administrației publice locale din Câineni.
Așa cum menționam, investiția vizează reabilitarea exterioară, dar și interioară a Dispensarului medical, adică refacerea instalațiilor termice, sanitare, electrice, pardoseli, tâmplărie. Valoarea proiectului este de 667.514,63 lei, iar termenul final al investiției: 19.08.2020.
Menționăm că alimentarea cu apă este asigurată prin rețeaua de apă a satului, iar canalizarea este asigurată cu fosă septică, soluție adoptată provizoriu până la implementarea unui proiect ce vizează acest aspect.