LIBERALII VÂLCENI încurajează producția locală


Devotați devizei liberale „Prin noi înșine”, liberalii vâlceni sunt deciși să continue cu putere sprijinirea producătorilor locali. În acest sens, în data de 29 septembrie 2023, o delegație condusă de președintele Filialei Vâlcea a PNL, profesor Cristian Buican, din care au mai făcut parte secretarul de stat al agriculturii – Aurel Simion, consilierul local – Costinel Stoica, primarul liberal din Măciuca – Mugur Mărcoianu, subprefectul Victor Stănculescu a participat, în Drăgășani, la deschiderea proiectului „Raftul cu Bunătăți Locale” implementat de către lanțul comercial Profi.
Acest proiect se desfășoară în câteva județe din țară ca un studiu pilot pentru dezvoltarea colaborării cu producătorii locali. Astfel, aceștia vor putea să-și vândă mai ușor și mai profitabil produsele, iar cumpărătorii vor beneficia de produse tradiționale, naturale și sănătoase la prețuri rezonabile.
În prima etapă a proiectului, în județul Vâlcea, „Raftul cu bunătăți locale” va putea fi găsit la: PROFI Râmnicu Vâlcea – strada Mihai Eminescu, nr. 30; PROFI SUPER Râmnicu Vâlcea – strada Calea lui Traian, nr. 104; PROFI Drăgășani – strada Decebal, nr. 6.
„Ca președinte al PNL Vâlcea doresc să asigur mediul de afaceri, producătorii locali și comercianții de întreaga noastră susținere pentru inițierea unor astfel de proiecte care contribuie la dezvoltarea producției locale și la creșterea nivelului de trai al consumatorilor”, a declarat deputatul Cristian Buican, președintele Partidului Național Liberal – Filiala Vâlcea.