La Gușoeni, ÎNTÂLNIRE IMPORTANTĂ cu cetățenii pe tema lucrărilor de cadastrare


Primăria Gușoeni a anunțat că miercuri, 29 iunie 2022 (de Sfinții Apostoli Petru și Pavel), cu începere de la ora 10.00, invită locuitorii să participe la adunarea cetățenească desfășurată în sala mare a Căminului Cultural din centrul comunei, pentru a discuta și dezbate măsurătorile cadastrale gratuite care urmează a se efectua pe raza localității.
„În continuare, puteți beneficia de măsurători cadastrale gratuite, în vederea înscrierii proprietăților (terenuri/ imobile) în registrul național de cadastru și carte funciară. Tot ce trebuie să faceți este: • să luați legătura cu noi (să veniți la primărie, să cereți informații și îndrumare din partea responsabilului nostru); • să permiteți accesul reprezentanților care fac măsurătorile cadastrale și să puneți la dispoziția acestora documentele din care să reiasă calitatea de proprietar și actele de stare civilă”, au transmis reprezentanții primăriei conduse de edilul Nicolae Concioiu.
În context, mai este de amintit faptul că lucrările de cadastru sistematic au început în următoarele sectoare cadastrale de pe raza comunei Gușoeni: nr. 2, 12, 13, 19, 22, 24, 31, 37, 29, 40, 49 (zonele Năgrăpeasa, Gușoianca, Râpile, Burdălești, Căprioru, Măgureni).