La finele lunii, Consiliul Județean și Primăria Râmnicului, printre cele mai bune proiecte de administrație din țară


• patru obiective de investiții ale celor două instituții au intrat între cele mai apreciate la nivel național
Cea de-a XIV-a ediţie a Galei Administraţie.ro – eveniment anual dedicat în exclusivitate administraţiei publice centrale şi locale din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu – va avea loc pe 25 octombrie 2017, în Poiana Brașov.
Gala Administrație.ro va premia – ca în fiecare an – cele mai valoroase proiecte derulate sau finalizate în anul 2018 de instituțiile administrației publice locale și centrale din România. Până pe 12 octombrie, data finală de înscriere a proiectelor, au fost depuse pentru jurizare 61 de proiecte.
Cele mai valoroase proiecte înscrise la fiecare categorie specifică vor fi premiate în cadrul Galei Administratie.ro 2018, în urma analizei efectuate de un juriu alcătuit din personalități reprezentative din instituțiile administrației publice, al asociațiilor profesionale din domeniu și al mediului universitar.
La cele 13 ediții ale Galei Administrație.ro desfășurate până acum, au fost prezenți peste 1.500 de participanți și s-au acordat 400 de Premii de Excelență, din 11 domenii specializate ale administrației publice.
Județul nostru așteaptă seara de 25 octombrie 2018 cu emoții pentru patru dosare ale Consiliului Județean și Primăriei Râmnicului selecționate la categoriile:
• Proiecte de investiții în infrastructura locală: Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea – „Reorganizarea şi amenajarea spaţiului public central din Municipiul Râmnicu Vâlcea”;
• Proiecte destinate dezvoltării serviciilor publice: Consiliul Județean Vâlcea – Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul Municipiului Râmnicu Vâlcea pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice, etapa a II-a;
• Investiţii în proiecte culturale: Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea – Ziua Imnului Național in Anul Centenarului, Consiliul Județean Vâlcea – Restaurarea, dotarea și punerea în valoare a Muzeului Memorial „Nicolae Bălcescu”.