La 18 ani, RISCĂ SĂ AJUNGĂ DUPĂ GRATII!


Reprezentanții IPJ Vâlcea au informat că polițiștii din cadrul Secției 8 Rurală Lăpușata, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.
„În fapt, la data de 30 august, polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 30 de ani din Lăpușata cu privire la faptul că acesta a fost agresat fizic în timp ce se afla în incinta unui bar din localitate. Din verificări a rezultat că un tânăr de 18 ani, tot din comună, în urma unor neînțelegeri, l-ar fi lovit în zona capului cu un obiect contondent, pe bărbatul de 30 de ani”, au anunțat reprezentanții IPJ Vâlcea.
În baza concluziilor medicului legist a fost încadrată fapta, iar la data de 17 septembrie în urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea, pe bază de ordonanță, a tânărului de 18 ani. El a fost încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Vâlcea.
Pe 18 septembrie, tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu în vederea dispunerii de măsuri legale.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea