Isărescu a fost reales


isarescu_reales_la_AGVPS
• guvernatorul BNR a fost votat pentru încă un mandat în fruntea Asociaţiei Generale a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi

La Congresul Asociaţiei Naţionale a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din România, desfăşurat sâmbătă, 19 noiembrie, la Centrul de congrese şi expoziţii Oltexpo – Vâlcea, au luat parte 231 de delegaţi de la 154 de asociaţii afiliate. Printre invitaţi s-au numărat şi trei reprezentanţi ai conducerii Asociaţiei de Vânători şi de Pescari Sportivi din Republica Moldova, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, prefectul Petre Ungureanu, primarul oraşului Călimăneşti, Ilie Amuzan, deputaţii Aurel Vlădoiu şi Sorin Zamfirescu, precum şi fostul consul al României la Marsilia, Mircea Perpelea.

Lucrările congresului au fost conduse în prima parte de  preşedintele Mugur Constantin Isărescu, iar în cea de-a doua – a alegerilor pe funcţii – de preşedintele de onoare Adrian Năstase. Preşedintele AGVPS, vâlceanul Mugur Isărescu,  a prezentat raportul de activitate pe cinci ani, precum şi probleme curente ale  asociaţiei. Pe ordinea de zi au figurat alegerile pentru noul consiliu, compus din preşedinte, trei vicepreşedinţi, director general şi 16 membri, aleşi pe grupe de judeţe. Mugur Isărescu a fost reales preşedinte al AGVPS, cu unanimitate de voturi, vicepreşedinţi au fost aleşi Kelemen Atilla, Florin Iordache şi Feodor Bentu, iar Neculai Şelaru a fost ales director general.