Început de aprilie foarte încărcat pentru Centrul EUROPE DIRECT Vâlcea


În ediţia de ieri, vă prezentam evenimentele ce se vor desfăşura, pe 2-3 aprilie, sub genericul „Şcoala altfel”. În continuare vă prezentăm pe cele din 4-5 aprilie, care se vor desfăşura sub acelaşi generic.

Miercuri, 4 aprilie, începând cu ora 10.00, se va desfăşura întâlnirea cu tema „Euro 26”. Participă elevii claselor a X-a F, prof. Mariana Simoiu şi a VIII-a, prof. Cristian Alexandrescu, de la Colegiul Tehnic Energetic. De la ora 11.00, tot în sala de conferinţe, va avea loc întâlnirea cu tema „Politica Agricolă pe înţelesul tuturor”. Participă elevii claselor a XI-a şi a XII-a, de la Grup Şcolar Economic Călimăneşti, însoţiţi de prof. Simona Bera. De la ora 13.00, se va desfăşura întâlnirea cu tema „Puzzle european”. Participă elevii claselor a IX-a H şi a XII-a E, de la Grupul Şcolar Oltchim, însoţiţi de prof. Aura Elena Băiaşu. Iar de la ora 14.00, va avea loc o nouă întâlnirea cu tema „Puzzle european”, de data aceasta, cu participarea elevilor clasei a VIII-a E, de la Colegiul Naţional de Informatică „Matei Basarab”, însoţiţi de prof. diriginte Claudia Bîrzan.

Joi, 5 aprilie, începând cu ora 9.30, va avea loc întâlnirea cu tema „Euro 26”. Participă elevii claselor a XI-a B (prof. Stelian Pârvulescu) şi a X-a D (prof. Florin Mănescu) de la Colegiul Tehnic Energetic. Iar de la ora 11.00, se va desfăşura întâlnirea cu tema „Spre Europa 2020”. Participă elevii claselor a X-a E (prof. Mihaela Udrea) si a XI-a G (prof. Laura Has) de la Colegiul Tehnic Energetic.

Toate aceste evenimente sunt organizate de către Centrul EUROPE DIRECT din cadrul Bibliotecii Judeţene „Antim Ivireanul” Vâlcea şi se vor desfăşura în Sala de Conferinţă a Bibliotecii.