Înainte de reunire, CSM a reuşit un transfer spectaculos


• fost fotbalist al Stelei, cooptat în echipa antrenată de Pelici

• acesta va ocupa şi funcţia de antrenor secund!


După cum anunţam în ediţiile noastre anterioare, chiar dacă traversează o perioadă destul de incertă şi încă nu ştiu în ce oraş vor evolua din toamnă în campionatul ligii secunde, fotbaliştii de la Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Vâlcea se vor reuni, în după-amiaza zilei de miercuri, la Stadionul „Municipal” din Parcul Zăvoi. Încă de la început, elevii lui Pelici vor avea de întâmpinat cum se cuvine doi colegi noi, ambii cu atribuţii în compartimentul ofensiv. După aducerea lui Silviu Mureşean (22 de ani), oficialii de la CSM încearcă să suplinească pe cât mai mult posibil locul pe care francezul Christian N’Kongue l-a lăsat vacant prin plecarea sa la Slatina şi au reuşit legitimarea unui fotbalist cu foarte multă experienţă, care în mod cert se va dovedi foarte util echipei în viitoarea ediţie a ligii secunde. Este vorba despre Victoraş Iacob, un atacant vâlcean de 32 ani, fotbalist care a evoluat în carieră timp de mai multe sezoane pentru Steaua Bucureşti, alături de care a bifat numeroase prezenţe în cupele europene.

În urma perfectării înţelegerii cu Victoraş Iacob, patronul de la CSM, Cătălin Rufă, a avut numai cuvinte de laudă la adresa atacantului vâlcean. „Victoraş a făcut pregătire cu noi la sfârşitul returului, s-a ataşat de băieţii de aici şi de Alex Pelici şi a dorit să rămână. E cel mai de renume transfer de când am venit eu la Vâlcea. Dar nu a contat numele lui, a contat caracterul şi faptul că e profesionist desăvârşit”, a mărturisit Rufă pentru o publicaţie centrală.

De asemenea, cum Iacob este decis ca, pe viitor, să profeseze şi în calitate de antrenor (el terminând recent cursurile şcolii de antrenori de la Bucureşti), primii paşi îi va putea face chiar la CSM Râmnicu Vâlcea, sub „aripa” experimentatului Alexandru Pelici. Rămas fără secundul Darius Miclea, după ce acesta a părăsit Vâlcea din motive personale, Pelici va avea acum de împărtăşit vasta sa experienţă acumulată în atâţia ani petrecuţi pe banca tehnică atât fotbaliştilor din teren, cât şi jucătorului-antrenor Victoraş Iacob.