În linie dreaptă spre titlul de campioană


• echipa Colegiului Energetic a câştigat astăzi semifinala Campionatului Naţional de Junioare II şi s-a calificat în ultimul act al întrecerii

• meciul decisiv va avea loc mâine

Handbalistele antrenate de Aurelian Roşca şi-au respectat statutul de favorite pentru câştigarea titlului de campioane naţionale la categoria de vârstă junioare II şi au mers „ceas” pe parcursul turneului organizat în Sala „Lucian Grigorescu” din Capitală. După cele trei victorii obţinute zilele trecute, la scoruri „astronomice”, în faza grupelor (35-12 cu CSŞ 2 Baia Mare, 38-20 cu LPS Roman şi 32-18 cu Unirea Sânnicolau Mare), energeticienele şi-au continuat astăzi „turul de forţă” în semifinale, zdrobindu-le pe maramureşencele de la Marta Baia Mare cu 29-16.

În urma acestor rezultate, handbalistele de la Energetic s-au calificat în finala Campionatului Naţional de Junioare II, acolo unde vor întâlni formaţia gazdă, Şcoala 181 Bucureşti, echipă care, tot astăzi, a dispus în cealaltă semifinală de Unirea Sânnicolau Mare.

Vor să îşi ia revanşa după finala pierdută în cadrul ONSŞ

În ultima zi a întrecerii din Bucureşti, conform programului stabilit de către organizatori, cu începere de la ora 10.00, formaţiile Marta Baia Mare şi Unirea Sânnicolau Mare vor evolua în finala mică a întrecerii, meci în care se va decide câştigătoarea medaliei de bronz. Ulterior, de la ora 12.00, încep emoţiile pentru împătimiţii handbalului vâlcean, handbalistele Colegiului Energetic urmând să evolueze, în marea finală, împotriva sportivelor de la Şcoala 181, în joc fiind puse medalia de aur şi titlul de cea mai bună echipă din ţară la junioare II. Râmnicencele au un motiv în plus pentru a da totul pe teren şi a obţine cea mai strălucitoare medalie a competiţiei în faţa grupării din Bucureşti, aceasta fiind cea care le-a „suflat” aurul, în urmă cu mai bine de o lună, în finala Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, întrecere organizată la Bistriţa Năsăud.