I-au îndemnat pe vâlcenii din Mihăeşti să voteze candidatul USL: Ion Cîlea şi Constantin Bărzăgeanu au mers din casă în casă să-l susţină pe Constantin Rădulescu


cilea_mihaestiNumărătoarea inversă până la alegerile locale a început, iar campania electorală a intrat în linie dreaptă. Candidatul USL pentru funcţia de deputat în Colegiul Uninominal Rm. Vâlcea Sud, Constantin Rădulescu, s-a de­clarat adeptul unei campanii elec­to­rale curate, aproape de vâlceni, iar pentru acest lucru, el este apreciat de oa­meni. În această campanie i s-au ală­turat şi liderii USL Vâlcea, dar şi primarii din Mihăeşti, Băile Govora şi Ocnele Mari, care-l susţin cu toate forţele.

Joi, 6 decembrie, preşe­dintele Ion Cîlea şi primarul Constantin Bărză­geanu au mers din casă în casă în co­muna Mihăeşti, îndemnându-i pe oa­meni să-l voteze pe Constantin Rădu­lescu. Tânărul social-demo­crat este o certitudine pentru vâlceni, pentru că, în momentul în care va deveni deputat, el va lupta în Parla­mentul României pen­tru binele lor. Constantin Rădulescu are proiecte măreţe pentru Car­tierul Ostro­veni din municipiului Rm. Vâlcea, dar şi pentru locali­tă­ţile Mihăeşti, Ocnele Mari şi Băile Govora. În atenţia sa sunt şcolile, sistemul de sănătate, infras­truc­tura, ajutorul pentru încălzire, mărirea pensiilor şi multe altele ce au menirea de a îmbunătăţi calitatea vieţii vâl­ce­nilor.

Ion Cîlea şi Constantin Băr­ză­geanu garantează că tânărul Constantin Rădu­lescu este cea mai bună soluţie pentru postul de deputat în Colegiul Unino­mi­nal Rm. Vâlcea Sud, pentru că el se va zbate ca vâlcenii să ducă un trai decent.