Grădiniţa „Toţi Sfinţii”, o investiție a primarului Rădulescu pentru viitorul copiilor


inaugurare_gradinita_toti_sfintiiGrădiniţa „Toţi Sfinţii”, din centrul municipiului, a reintrat vineri, chiar când se sărbătorea Ziua Copilului, în circuitul școlar, cu o față nouă și modernă. Arhiepiscopul Râmnicului, ÎPS Gherasim, alături de episcopul vicar al Râmnicului, Emilian Loviştea­nul, au condus un sobor de preoți pentru sfințirea proaspătului lăcaș de învățământ.

Primarul Râmnicului, Romeo Ră­du­­­lescu, premiat de Arhiepiscopie cu distincția pentru hărnicie, a declarat în fața copiilor, părinților, consilierilor locali, aliaților politici dar și a contra­can­didaților în cursa pentru primărie: „Este vorba de o investiție de peste 21 de miliarde de lei vechi, realizată pen­tru viitorul orașului. Sunt mândru să fac astfel de lucruri pentru că școlarii de aici reprezintă viitorul nostru!”

Panglica inaugurală a fost tăiată de primarul Rădulescu, IPS Ghera­sim, prefectul Nadolu și inspectorul general de la învățământ, Florin Smeu­reanu, în prezența mai multor politicieni și oficiali vâlceni, printre care senatorii Jurcan și Coca, de­pu­tatul Vâlcu, dar și fostul pri­mar Mircia Gutău, susținător al lui Ve­țe­leanu și candidatul USL la pri­mărie, senatorul PNL Frâncu. Aces­ta din urmă ne-a declarat că este emo­ționat să participe la eveniment, mărturisind că primul său an de grădiniță s-a consumat chiar aici.