FRH organizează concurs pentru postul de antrenor de la Centrul Naţional de Excelenţă din Rm. Vâlcea


• examenul va avea loc pe 7 noiembrie în Bucureşti

După ce tehnicianul Constantin Dincă a decis să se retragă din motive personale, oficialii Federaţiei Române de Handbal s-au văzut puşi în postura de a căuta un antrenor pentru Centrul Naţional de Excelenţă din Râmnicu Vâlcea, instituţie sportivă aflată în subordinea celui mai important for handbalistic din ţara noastră. Astfel, recent s-a decis ca acest post să fie ocupat printr-un concurs public, la care se poate înscrie orice persoană care deţine experienţă în domeniul handbalului şi, desigur, demonstrează că are şi abilităţile necesare pentru o asemenea funcţie.

Conform celor expuse pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Handbal, aflăm că, printre criteriile pe care trebuie să le îndeplinească viitorul antrenor al Centrului Naţional de Excelenţă din Râmnicu Vâlcea se află: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în educaţie fizică şi sport sau antrenorat; vechimea în activitatea de antrenorat să fie de minimum cinci ani.

Candidaţii pot depune dosarele până pe 4 noiembrie 2013, ora 13.00, la sediul Federaţiei Române de Handbal, iar concursul se va desfăşura, tot în Bucureşti, în data de 7 noiembrie, cu începere de la ora 13.00.


Concursul ar putea fi anulat!


Din surse neoficiale, am aflat că acest examen ar putea fi anulat, antrenorul Constantin Dincă fiind pe cale de a se lăsa înduplecat de rugăminţile oficialiilor Federaţiei Române de Handbal şi de a semna un nou contract.