FOTO: Imaginile dezastrului din Călimănești. Accident cu doi morți! UN BULGAR se afla la volanul camionului


În urmă cu puțin timp, pe DN 7, la Căciulata (orașul Călimănești), s-a produs un grav accident rutier. Un autoturism înmatriculat în județul Cluj a intrat în coliziune frontală cu un camion.
Inițial, în jurul orei 11.00, se știa că sunt două victime (persoanele din autoturism), una fiind deja decedată.
„Polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier ce a avut loc pe Drumul Național 7, la km 199+800m, în localitatea Călimănești. Polițiștii ajunși la fața locului au constat că în evenimentul rutier este implicat un autocamion și un autoturism, traficul fiind blocat în totalitate. La fața locului se află polițiștii Serviciul Rutier care efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii evenimentului rutier. Din primele date, o persoană este decedată și una încarcerată în autoturism. Autoturismul înmatriculat în Cluj ce se deplasa pe sensul de mers SB-VL, din motive ce urmează a fi stabilite, a intrat în coliziune cu un autocamion ce se deplasa din sensul opus de mers”, au anunțat polițiștii vâlceni.
Din păcate, însă, verdictul a fost și mai tragic! Ambele persoane care se aflau în autoturismul înmatriculat în Cluj au decedat.
„Accident rutier rutier între un autoturism și un tir. Sunt anunțate două persoane încarcerate in autoturism, inconștiente. Pompierii militari se deplasează cu o ambulanță SMURD, două autospeciale de descarcerare. Din nefericire, cele două persoane încarcerate nu prezintă semne vitale”, a fost anunțul dramatic, dar adevărat, al ISU Vâlcea!
Polițiștii au mai anunțat că șoferul decedat avea vârsta de 53 de ani, iar pasagera din dreapta sa avea vârsta de 58 de ani. Conducătorul autocamionului este cetățean bulgar. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Material realizat cu sprijinul ISU Vâlcea și IPJ Vâlcea