FOTO: „BIBLIOTECA DE LA CASĂ” a ajuns în 14 localități din județ


Așa cum vă anunțam într-un articol publicat luna trecută (detalii AICI), Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea, în parteneriat cu rețeaua de magazine Annabella, derulează, începând cu luna octombrie 2022, un nou proiect cultural-educațional. Acesta este intitulat Biblioteca „Raftul de la casă”, în cadrul căruia biblioteci publice locale din mai multe localități vâlcene vor avea un rol esențial.
Vâlcenii din localitățile Băbeni, Bălcești, Berbești, Budești, Călimănești, Drăgoești, Horezu, Ionești, Mihăești, Păușești-Măglași, Stoenești, Vlădești și Râmnicu Vâlcea se vor pot bucura de cărțile expuse în cadrul proiectului Biblioteca „Raftul de la casă”.
„Inițiativa, aparținând Bibliotecii Județene «Antim Ivireanul» Vâlcea în parteneriat cu Annabella, oferă bucurie și inedit membrilor comunității prin lucrările donate cu titlu gratuit, locuitorii având posibilitatea să introducă în circuit și alte lucrări din bibliotecile personale. Proiectul este implementat de bibliotecile publice din aceste localități, cu scopul de a aduce comuniunea prin lectură mai aproape de locuitori”, ne-au declarat reprezentanții Bibliotecii Județene Vâlcea.
Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea este o instituție de cultură susținută și sprijinită de Consiliul Județean Vâlcea.