„EU de aici mă informez!”


Centrul de informare Europe Direct Vâlcea, proiect finanţat de Comisia Europeană şi Consiliul Judeţean Vâlcea, organizează, în perioada 26-28 iulie, activităţi de informare interactivă sub deviza „Smart and Fun”. Pe parcursul celor trei zile, în Biblioteca Judeţeană (26 iulie), în central oraşului (27 iulie) şi în parcul Zăvoi (28 iulie) puteţi întâlni mascota ED, gata oricând pentru a oferi informaţii europene. Voluntarii Centrului ED vă vor aştepta să aflaţi şi altceva despre Europa, care este mai mult decât un continent, este un teritoriu al păcii şi al diversităţii.

Şi pentru că informaţia nu este doar pentru cei mari, şi copiii se vor bucura de evenimentul Centrului ED Vâlcea: vor primi materiale informative, face painting şi se vor bucura de multe surprize. Campania de promovare a Centrului ED Vâlcea – „EU de aici mă informez” – are loc în contextul sărbătoririi Zilei Imnului Naţional şi se realizează în parteneriat cu Primăria Râmnicului.

Informaţiile ne-au fost oferite de Dana Rădulescu şi Ioana Mazilu-Manolescu, consilieri de comunicare ai Centrului de Informare EUROPE DIRECT.