Erik Lincar rămâne neînvins!


• Damila Măciuca – ACS Poli Timişoara 0-0

Stadionul „Municipal” din Drăgăşani a găzduit astăzi derby-ul Seriei Vest din liga secundă la fotbal. Damila Măciuca, revelaţia debutului acestui sezon şi ocupanta poziţiei a doua înaintea etapei a şaptea (13 puncte), a întâlnit pe ACS Poli Timişoara, grupare clasată pe locul al treilea (9 puncte). Chiar dacă partida s-a disputat pe o vreme mohorâtă şi rece, publicul drăgăşănean a rămas la fel de fidel echipei patronate de omul de afaceri Dan Niţu, spectatorii dornici de a vedea un fotbal de calitate, venind în număr mare pe arena din oraşul viilor (peste 1.000). Aceştia nu au mai avut însă prilejul de a sărbători o victorie a favoriţilor, dar nici chiar trişti nu au plecat de la stadion.

Fotbaliştii pregătiţi de tehnicianul Erik Lincar au reuşit din nou un meci foarte bun, în compania unei formaţii redutabile din Liga a II-a, vicecampioană a României în urmă cu două sezoane. Mai mult decât atât, Damila Măciuca a dominat prima repriză a întâlnirii, Adrian Popa (în minutul 32) şi Bogdan Geantă (în minutul 40) aflându-se la un pas de a deschide scorul. Partea secundă a fost mai echilibrată, experienţa fotbaliştilor timişoreni făcându-şi simţită prezenţa. Alb-verzii din sudul judeţului nostru şi-au creat mai greu ocazii clare de a marca, dar chiar şi aşa elevii lui Erik Lincar au mai avut câteva şanse de a înscrie golul care să le asigure cele trei puncte. Tânărul vârf de atac Albert Voinea a trecut în două rânduri pe lângă deschiderea scorului, în minutele 50 şi 78. Golul s-a lăsat însă aşteptat până la ultimul fluier al centralului clujean Horaţiu Feşnic, tabela „îngheţând” la un 0-0, echitabil în linii mari, între gruparea din comuna Măciuca şi Poli Timişoara.

Damila, din nou pe primul loc

Acest punct câştigat de formaţia lui Erik Lincar (tehnician care rămâne neînvins în campionat de la preluarea echipei, în luna ianuarie!) i-a propulsat pe alb-verzi în „fotoliul” de lideri ai Seriei Vest. Damila acumulează 14 puncte, depăşind-o astfel în clasament pe Corona Braşov, la golaveraj. Totuşi, gruparea de la poalele Tâmpei are şansa de a reveni pe prima poziţie, ardelenii urmând să evolueze astăzi (începând cu ora 15.00), împotriva formaţiei Unirea Alba Iulia.

Rezultatele înregistrate în etapa a VII-a

Alro Slatina – CS Mioveni 1-1

Marin ’36 / Pasăre ’89

FCM Târgu Mureş – Voinţa Sibiu 2-1

Huiban ’58, Cristea ’62 / Tătar ’83

FC Argeş Piteşti – FC Maramureş Baia Mare 3-1

Dulcea ’20, Ivănică ’71 ’89 / Achim ’35

CSM Râmnicu Vâlcea – FC Bihor Oradea 1-1

Popescu ’93 / Selagea ’57

Luceafărul Oradea – UTA Arad 0-0

Damila Măciuca – ACS Poli Timişoara 0-0

Corona Braşov – Unirea Alba Iulia 2-0

Fulea 9 (autogol), Chirciu 66