Emoții pentru unele cadre didactice: ÎNCEPE PROBA SCRISĂ a concursului pentru ocuparea funcțiilor de conducere în școlile din județ


Miercuri, 13 octombrie, la orele după-amiezii, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea ne-au comunicat cele mai proaspete informații referitoare la desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Vâlcea.
Astfel, vineri, 15 octombrie 2021, începând cu ora 10.00, este programată a se desfășura proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile școlare la care am făcut referire în rândurile de mai sus.

Cum se va desfășura concursul?

Concursul se va desfășura în conformitate cu Metodologia privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, aprobată prin Ordinul Ministrului Educației nr. 4597/06.08.2021 privind organizarea, desfășurarea și evaluarea probei scrise în cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat.
Locația de desfășurare a probei scrise în incinta Colegiului Național „Alexandru Lahovari” din Râmnicu Vâlcea. Repartizarea candidaților în săli a fost deja afișată la intrarea în centrul special de examen. Accesul candidaților în săli se face vineri, în intervalul orar 09.00 – 09.30. Instructajul candidaților se va efectua în intervalul orar 09.30 – 09.50.
Proba scrisă se va desfășura cu începere de la cu ora 10.00 și va durează maximum 120 de minute. Plicurile cu subiecte se vor deschide la ora 10.00. Candidații care nu sunt prezenți în sala de concurs la momentul deschiderii plicurilor cu subiecte pierd dreptul de a participa la concurs.
Fraudarea și tentativa de fraudare a examenului se pedepsesc cu eliminarea candidaților vinovați!
Biroul de informare al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea