Edilul Constantinescu i-a spus Pa! afaceristului Ursescu


• mai mult, unul din pavilioanele de la Seaca a fost închiriat pe un an de zile

Când nimeni nu se mai aștepta la vreo mișcare dinspre Centrul Expozițional de la Seaca, lucrurile au început să meargă pe un făgaș mai bun. În curând, autoritățile locale din Călimănești se așteaptă la un profit, mai ales după ce primarul Florinel Constantinescu a reziliat contractul cu faceristul Ursescu. O fi achitat Edy de România taxele și impozitele, dar cum dinspre afacerea propriu-zisă n-a venit niciun semn, i s-a spus simplu: Pa! Pa!
În prezent, un pavilion a fost închiriat unui afacerist din Spania care și-a amenajat un depozit logistic ce vizează toată zona Europei de Est, având utilaje industriale diverse. În ceea ce privește soarta celorlalte patru pavilioane, autoritățile locale au de gând să le concesioneze, dar fiecare unei societăți distincte. Deja se poartă discuții cu un alt operator economic ce are de gând să închirieze un pavilion doar pentru fiecare week-end.
Până una, alta, autoritățile locale din Călimănești au făcut Planul Urbanistic Zonal și au identificat câteva parcele pe care le vor oferi, tot spre concesionare, în vederea serviciilor de turism.